Erős évbe került az elektronikus zene világa 2020-ban, ami teljes erővel sújtott le a klubokra, fellépőkre és szórakozókra egyaránt. A befékezés sokak számára fájó volt, de a türelem megtartása mellett akad lehetőségünk kifejezni a hovatartozásunkat, azt, amit az elektronikus zenével képviselünk.

Ugyanis az erős évbe kerülést egyenesen a révbe kerülés válthatja fel a RavEra ruházati márkának köszönhetően, mely már 2019 év végén elindult, de most kapott csak igazán szárnyra mind a kollekcióját, mind pedig a kollaborációit tekintve.

Az elsősorban sportos, utcai ruházatok egyaránt jó társunk lehet a hétköznapokban és majd egyszer, talán nem is olyan sokára az éjszakai életben is jó sort ölthetnek. Mindeközben a RavEra cuccok viselésével nem csak mi érezhetjük jól magunkat, hanem azt a kultúrát is életben tarthatjuk, ami felé a leginkább vágyódunk, amin keresztül megmutathatjuk a hovatartozásunkat.

A rave kultúra az önmegvalósításról szól, a márka tervezői pedig úgy döntöttek, hogy ezekben a nehéz időkben inkább rákapcsolnak, mint sem engedjenek a buli-korlátozásnak. Ezzel a nehéz időkben is összehozzák azokat a közös életérzésű embereket, akik jelenleg a tánctéren nem, de azon kívül találkozhatnak és azonosulhatnak az érzéseikkel.

Ezt az egységet alkotó szemléletet jól tükrözi, hogy a RavEra márka mellé olyan brand-ek is csatlakoztak saját kollekciójukkal, mint a Truesounds, a BeMassive vagy az Illegal Control csapat, de már úton van több producer, DJ saját tervezésű, egyedi ruhadarabjaival, relikviákkal, hogy a nagy csend idején valami kézzelfoghatót és testet ölthetőt alkossanak rajongóiknak.

A RavEra márka minden elektronikus zenei szereplő felé nyitott, így csapatok, fellépők, klubok is bátran kereshetik őket a jövőben való együttműködésre, melyet a raverashop@gmail.com címen tehetnek meg, remélve, hogy minél több elektronikus zenei szereplő e fajta önkifejezését elérheti majd a nagyérdemű.

A márka a széles választékú ruha és kiegészítő kínálata mellett zenei vonalon is igyekszik megszínesíteni ezeket a szürke napokat, ezért idén két alkalommal életre hívja a RavE Friday-t, amit online módon egy live stream során valósít meg, összekötve az otthoni szórakozást egy akciós virtuális shoppingolással. A termékek akciói kizárólag a live stream alatt lesznek elérhetők, így egyszerre nem csak minőségi elektronikát, hanem a belőle fakadó kreatív márka egyes elemeit is magunkévá tehetjük.

A RavE Friday eseményeken olyan fellépőket hallhatunk majd, mint Peter Makto, Metha, Gregory S, Raul Young vagy Fiba. Az első alkalom mindjárt december 11-én ér révbe, majd egy héttel később is bekapcsolódhatunk a zenés ruhaválogatásba. 

Már ez az értékesítési forma is nagyon izgalmas és tökéletesen tükrözi azt a kreativitást, ami a RavEra eszme mögött fut. Minden továbbit meséljenek el a termékek, melyek között a raverashop.hu oldalon szelektálhatunk kedvünkre!