Igencsak rájár a rúd a berlini klubéletre (is) 2020-ban. Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az A100-as városi autópálya miatt több berlini klubnak is valószínűleg be kell zárnia és a tervek szerint 2020 nyár végével a Köpenicker Strasse 76. szám alatti ingatlan bérlőivel sem hosszabbítanának szerződést, így a KitKat és Sage klubnak is költöznie kellett volna. 

Mindenki próbál talpon maradni és kilábalni ebből a kaotikus helyzetből. A napokban a KitKat Club Instagramon tette közzé, hogy szerdától péntekig Covid gyorsteszteket végeznek majd a klubban. Döntésüket azzal indokolták, hogy most szinte lehetetlen teszthez jutni Berlinben. A tesztet orvosok és szakápolók fogják elvégezni, aminek a díja 24,90 euro. A teszt pedig teljesen hagyományos úton fog történni, aki negatív az boldogan távozhat, aki pozitív annak értesítenie kell a háziorvosát, akinek nem mutat eredményt a teszt annak díjmentesen megcsinálják még egyszer.

 Kirsten Krüger a club vezetője megjegyezte: “Kommt nacht & seid wild!” Azaz, gyere meztelenül és legyél vad! Természetesen csak viccnek szánta, de ezzel is remekül éreztette a KitKat Club egyik jellegzetes ismertetőjét, ami nem más, mint a meztelenkedés az önfeledt szórakozás és egymás elfogadása. 

@ Berlin Club Memes

Borítókép: Wikimedia Commons/Gobbler