Elon Musk jelenleg a földkerekség harmadik leggazdagabb embere. Nevéhez fűződik többek között a Tesla, valamint a Space X projektjének elindítása. Ennél fogva bérelt helye van a gazdasági magazinokban. De nem csak ott, hanem nálunk is. A 49 éves üzletember ugyanis rajong az elektronikus zenéért.

Mondjuk ez nem is annyira meglepő, mióta egy párt alkotnak Grimes-szal. Aki pedig a legtökösebb női DJ, mivel képes volt anno karácsonyi zenéket játszani a Boiler Room egyik ibizai különkiadásában.  Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy a Tesla európai gyára éppen Berlin közelében fog megépülni. Micsoda véletlen! Elon Musk ráadásul egy techno klubot is szeretne létrehozni, sőt megpróbálkozott már a producerkedéssel is.

Sven Väth a globális techno szcéna egyik legnépszerűbb lemezlovasaként állandóan a figyelem középpontjában szerepel. Novemberben jelent volna meg ibizai mixsorozatának legújabb epizódja, a „Sound Of The 21st Season“. Igen ám, de az idei szezon teljes egészében elmaradt, így aztán az éves mix is okafogyottá vált. Sven Väth roppant szomorú emiatt, hiszen szerteágazó karrierjének ez volt az egyik kedvenc missziója. A rajongókat egy 2 és fél órás, igen különleges szettel kárpótolta.

Az Axel Springer december 1-én megtartott gáláján aztán összeértek a szálak. A műsorvezető Elon Musk-ot szólította a színpadra, akinek átadott egy dobozt, benne egy bakelitlemezzel. Ami pedig nem mást tartalmaz, mint az üzletember egyik zenéjének remixét, amit maga Sven Väth készített el! A borítón található gyerekrajz pedig Tiga keze munkáját dicséri, aki Sven Väth kisfia. Az ominózus jelenetek nagyjából a 60. perctől kezdődnek.