Robbie Williams új kihívásokat keres. A brit popsztár a német sajtóügynökségnek adott interjújában elárulta a jövőre vonatkozó terveit is. A Spiegel magazin beszámolója szerint Robbie Williams együttest szeretne alapítani és a DJ-karrierjét is elindítaná.

Ezenkívül arról is mesélt, hogy Berlinben nyitna klubot és már keresi a helyszínt. „...lenne egy galéria az alkotásaimmal, ami este klubként üzemelne„‘. Elmondása szerint „valami olyasmit szeretne létrehozni, mint a Berghain”.

Az egyelőre még nem világos, hogy mikor indulna el a projekt. Robbie Williams azt is elmondta az interjúban, hogy a koronavírus miatt csúszik a megvalósítás.

Robert Peter Williams Grammy-díjra jelölt, tizennyolcszoros BRIT Díj-győztes angol énekes, dalszerző és producer. Karrierje a Take That együttessel kezdődött 1990-ben. 1995-ben otthagyta a Take That-et, akikkel közösen 25 millió lemezt adott el és szólókarrierbe kezdett. Ezután több albumot adott el az Egyesült Királyságban, mint bármelyik másik brit szólóénekes a történelem során. 70 millió lemezt (55 millió albumot és több mint 17 millió kislemezt) adott el eddig összesen az egész világon. Williams bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, amikor meghirdette 2006-ban a világkörüli turnéját, mert egyetlenegy nap alatt 1,6 millió koncertjegyet adott el. Több díjat nyert el: 16 BRIT Díjat és 6 ECHO-díjat. 2004-ben bekerült a UK Music Hall of Fame-be, miután megszavazták a ’90-es évek legnagyobb művészének.

Borítókép: Sony Music