Belocca egyike azon hazai producereink közül, akinek a neve a legtávolabb hallatszik nemzetközi vizeken is. Két zenéje is elérte a 1 milliós hallgatottságot a Spotify-on. ASYS-el közösen elkészített zenéjük pedig a tizedik helyen landolt a Beatport Techno Top100-ban és a Spotify Techno Bunker listáján pedig az első helyen szerepel! De nem elégszik meg ennyivel. Napvilágot látott ugyanis legújabb szerzeménye, a WE ARE LOVE, amihez videóklip is készült. Belocca nyáron úgy fogalmazott, hogy ez lesz számára az év legfontosabb megjelenése.

Volt egy ének ami már egészen fiatal korában beleégett Belocca agyába. Egy régi house vokálról van szó, aminek végre elkészült a végleges verziója is természetesen techno alappal. Régebben voltak próbálkozások, de nem volt megelégedve az eredménnyel. Ma már úgy gondolja, hogy ez így volt megírva. Ennek a zenének ebben az évben kellett megjelennie, mert üzenete van a jelenleg zajló eseményekre a világban. Célja, hogy a szeretet és egymás elfogadása még nagyobb teret kapjon az életünkben. Belocca békepárti és felölti az is, ha szeretetet lát a világban, viszont ami jelenleg történik az messze áll tőle, így ezt a zenét egy kis pozitív töltetnek szánta.

A klip különlegessége, hogy barátok, DJ-kollégák és rajongók aktív együttműködésével készült, akik olyan videókat küldtek be, amin egy szív alakot formáztak meg a kezükkel. A zenei szcéna olyan ismert alakjai bukkannak fel a klipben, mint például Nusha, T78, David Penn, Marco Lys, Dok & Martin, Mha Iri, Marie Vaunt, Pierre Blanche, Ben Champell, valamint a hazai nevek közül Budai, Németi, Mr Vasovski, Andrea Lane, Janett, Gabriel Dancer és Bánkuti Dani. Van aki a családjával, a párjával, kutyusával vagy éppen a cicájával készített videót. Ami közös bennük, az a kölcsönös szeretet. A klipben Belocca családja is felbukkan.

A zene ráadásul rögtön nagy nemzetközi figyelmet kapott. Ugyanis Belocca a We are love teszt verzióját a Burning Man virtuális színpadán mutatta be először. Ahol lehetőséget kapott arra, hogy olyan világsztárokkal együtt zenéljen, mint Carl Cox, Umek vagy éppen Eats Everything.

A közönség pedig nagyon jól fogadta a zenét, hiszen Traxsource-on és a Beatport-on is bekerült a Techno top 100-as listába illetve a Beatport-on két novemberi chart is tartalmazza a zenét. A klip a DJ Mag figyelmét is felkeltette, hiszen írt róla a DJ Mag Asia, valamint a német DJ Mag is felvette a Spotify lejátszási listájába.

Belocca így nyilatkozott a zenéről: „Hosszú út vezetett idáig, hogy végre napvilágot lásson a zene amit eredetileg a nyárra terveztem de az üzenet amit a zene és a video klip hordoz – a SZERETET – talán most a legfontosabb így az univerzum jól időzített. Bízom benne, hogy ez az üzenet eljut sokakhoz és ha csak egy pillanatnyi reménysugarat ad a sötét percekben, akkor máris megérte. Nagyon hálás vagyok azért, hogy sokan küldtek nekem videót a kliphez a világ minden tájáról. Így ez nem csak az én üzenetem, hanem a mi üzenetünk és azoké akik ezt megosszák majd másokkal is. A videoklip tele van pozitív energiával. Sokan el is pityeregték magukat amikor végignézték. Én személy szerint ugráltam a boldogságtól és a jó érzésektől, miközben készült a videó. Innen is szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett ebben a pozitív üzenetben és nem utolsósorban Csanaki Lászlónak, aki a klipet készítette és Pixelfaker-nek, akinek a WE ARE LOVE logó köszönhető ami a megjelenés borítójára került. Zárszóként egy üzenetet szeretnék nektek itthagyni. Ez pedig az, hogy fogadjátok el úgy a másikat amilyen – bármilyen nehéz is. Az ítélkezés, megbélyegzés, harag és düh nem megoldás egyik problémára sem. Szeretetből születtünk és szeretetből vagyunk mindannyian, még ha ezt nem is látjuk meg hirtelen. Mi vagyunk a Szeretet.