A válság nagyon rosszul érintette a hazai szervezőket, ami alól nem kivétel az ország legnagyobb multú trance forrása, a goa.hu sem. A csapat azonban nagy dobással készül a hétvégére, az Ozora Festival rádió csatornájának elfoglalásával életre hívnak egy egész estét betöltő műsort, ahova hatalmas neveket sikerült lekötniük! A részletek:

Electric Universe – Sacred Technology I DE

Boris Blenn 1991 óta táncoltatja a stílus megszállotjait, kézjegye mindenütt ott van, a goatrance kezdeti virágzásától kezdve napjaink legmodernebb hangzású trackjeiig. Tehetsége gyorsan a nemzetközi fesztiválok headlinerévé tette: Az elmúlt harminc év megszámláhatatlan fellépést hozott a föld minden táján, kiadott lemezei hatalmas sikerek, olyan trance himuszokat köszönhetünk Borisnak mint a Meteor, vagy a The Prayer.

“The core of the Electric Universe productions and performances has to be infectious, uplifting energy. It is about bliss and of course to make people dance and enjoy themselves”

The Adventurous Spark I AU

Tas Visuals aka Georg a pszichedelikus világ talán legmenőbb visionary artistja. Elképesztő minták és folyamatosan változó patternek álnak össze egy olyan képpé, vagy inkább hangulattá amit elképzelhtetelnnek tartottunk.

Electric Universe vs The adventurous Spark

A goa.hu közreműködésével e két hatalmas művész közös porjektbe fogott: képzeljük el Electric Universe és TAS tehetségének metszéspontját, ahol a káprázatos képi világ – a színek és hangulaok szabad áramlása találkozik a földöntúli melódiák, szárnyaló hangok és energiák hullámával: Olyan meditációvá álnak össze, ahol képzeletben újra együtt lehetünk a mellettünk téncolókkal, érezhetjük az egység élményét és hódolhatunk legfőbb szenvedélyünknek: a zene szeretetének!

Headlinereink mellett a goa.hu csapat: Danger & Boohna, Eltawave, Oleg, Tsubival és Katona Kati vizuális művésszel kiegszülve vezet át bennünket az estén.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1585924398258435