Minden idők egyik legismertebb gengszterkedős videójátéka, a Grand Theft Auto ötödik kiadása friss helyszínnel bővül december 15-én. Egy új underground klub nyílik The Music Locker néven, melyben olyan előadók és kiadók társaságát élvezhetjük majd, mint a detroiti legenda Moodymann vagy a berlini Keinemusik.

Aki szemfüles volt már észre vehette a játékban, hogy a Diamond környékén nagy építkezések folynak. Mára felépült a legmenőbb klub, amit Los Santos valaha is látott. A szórakozóhely minden értelemben földalatti, ugyanis a The Diamond Casino & Resort alatt található meg. A fejlesztők igyekeztek a lehető leghitelesebben átadni virtuálisan a bulizás feelingjét most, hogy a való életben minden zárva van és zenerajongók milliói kattognak a számítógép előtt, amiért nem tudják kiélni magukat egy hétvégi partiban. Éppen ezért nagyon fontosnak tartották, hogy a klub lenyűgöző látvánnyal és kifogástalan hangrendszerrel működjön. Mindemellett elsőosztályú line up várja a látogatókat. A The Music Locker-t a legendás detroiti Moodymann nyitja meg. A későbbiekben a berlini Keinemusik szórakoztat, hónap végén pedig az angol Palm Trax pörgeti az old-school house és disco legjobb lemezeit.


Kép: RockstarGames


Kép: RockstarGames

Manapság egyre több videójátékban lovagolják meg a lehetőséget, hogy a pandémia által megkárosult zeneipart kihasználva, híres előadókkal csalogatják a kiéhezett partizókat a képernyők elé. Azt azért ne feledjük, hogy a Rockstar Games már jóval korábban elkezdett nyitni az elektronikus zenei szcéna játékba való bevonása felé. 2018-ban például Tha Black Madonna, Solomun és Tale of Us is szerepelt a GTA-ban legnagyobb örömünkre. 2019-ben pedig a világ egyik legnagyobb fesztiválján, a német Time Warp-on külön termet támogatott a cég, ahol az utóbbi két névnek volt köszönhető az év egyik legendás b2b szettje.


Kép: RockstarGames

Forrás:RockstarGames