Az Artessa Music legfrissebb kiadványa a „Bipolar Dream” EP december 14-én érkezik a boltokba. A kiadvány szerzője Marcell Irmalos zenész családban nőt fel, az első önálló megjelenése 2014-re datálható melyet Exyte alteregó alatt adott ki. Ezen a néven egyébként több műfajban is kísérletezett, de a minimal-techno/techno vonalat érezte sokáig magáénak.

A két track-et hordozó „Bipolar Dream” merőben különbözik eddigi munkáitól, főidős house-melodic techno dj szettek pazar eleme lehet a megfelelő helyen és időben, hiszen egyszerre könnyed, fülbemászó, és katartikus.

„A most megjelenő Bipolar Dream EP nekem kifejezetten nagy öröm, hiszen ez az első olyan kislemez amit a saját nevemen adnak ki. Szeretném a hazai Melodic Techno érát erősíteni, a lehető legmagasabb szinten. Ahogy az lemezen is hallható, kifejezetten szeretem mikor egy zenében van egy katarzis, ezt az érzést próbáltam átadni. Remélem a jövőben több Melodic Techno producerrel tudok együtt dolgozni, így még több magas színvonalú zenét eljuttatni a műfaj kedvelőinek!” – mondta Marcell Irmalos debütáló EP-je kapcsán.