Peggy Gou állítólag nem a legszimpatikusabb hölgy a DJ-társadalomban és a mostani eset újra csak ezt bizonyítja.

A Berlinben élő DJ / producer Daniel Wang nemrégiben ugyanis kiteregette a szennyest. Korábban egy házban laktak és mivel mindketten ázsiaiak, hamar megtalálták egymást, Daniel most nagyon boldog, hogy kétes hírű szomszédja három hónappal ezelőtt elcuccolt onnan, akiről így fogalmazott:

“Az igazság az, hogy Peggy Gou egészen biztosan az egyik leggázabb arc akit valaha láttam: mohó, kapzsi, nárcisztikus és önkényes.”

Az a laikusok számára is egyértelmű, hogy Peggy Gou napjaink DJ-marketing gépezetének tipikus példája. Túl sokat szerepel a középpontban valós teljesítmény nélkül. Persze attól még lehetne jó arc, de a beszámolók alapján úgy tűnik, hogy nem az. Berlinben sokan tudjuk az igazságot, de eddig senkinek nem volt bátorsága megszólalni, hiszen könnyen rasszistának vagy szexistának könyvelhették volna el őket.

A történet szálai 2017-re vezetnek vissza. Daniel mindent megtett a jószomszédi viszony fenntartásáért, segített felszerelni Peggy Gou (eredeti nevén Min-jin Kim) könyves- és cipős polcait. Szükség volt rá, hiszen utóbbiból volt vagy 600 pár, felakasztotta a lámpákat és festményeket. Még kulcsot is kapott és gyakran ő vette át a csomagjait is. Egyszer azonban nem olvasta el az üzenetét, aminek köszönhetően egy Louis Vuitton csomagot hagytak a folyosón. Ennek az lett a vége. hogy a szabadságát éppen Bali szigetén töltő Peggy Gou hisztériás rohamot kapott. A köztük levő viszony annyira elmérgesedett, hogy két éve már szóba se állnak egymással. Ez nagyjából arra az időre tehető, amikor megjelent Peggy Gou lemeze, ami aztán elindította őt a világhírnév felé.

Közben egyre-másra derültek ki a dolgok. Berlinben állítólag nyílt titok, hogy melyik ghostproducer készíti a zenéit. Többen is kleptomániával gyanúsítsák, ami már csak azért is kellemetlen, mert gazdag családból származik. Szeretett volna elhelyezkedni egy lemezboltban is, tisztán önös érdekekből, dolgozni ugyanis már nem akart és állítólag innen is lába kelt több értékes bakelitnek.

Azt is nagy büszkén meséli, hogy ő az első koreai, aki szétverte a házat a Berghainban. Az igazság az, hogy a klub nagyon nem volt vele megelégedve és soha többet nem fogják újra meghívni. Az egykori promóciós csapata egyenesen Donald Trump jellemvonásaival azonosította a koreai hölgyet, aki bármit megtesz a nagyobb figyelem és pénz érdekében. Ezen kívül még számos sérelem és korábbi sztori felszínre került. Akit érdekel, olvashatja el a teljes bejegyzést:

Borítókép: Jonas Lindstroem

● This strange year is coming to an end. And two best things to happen in 2020 are: Donald Trump got voted out of the…

Közzétette: Daniel Wang – 2020. december 7., hétfő