Lesz Fishing, júniusban lesz, de ha mégsem lehet, akkor meg augusztusban. Ilyen egyszerű! Rendkívüli éven vagyunk túl és a jövőt még mindig csak rendkívüli módon tervezhetjük.

Pozitívan tekintünk a jövőbe. Nem tehetjük ezt másként, hiszen augusztusban, a fesztivál történetének eddigi legnehezebb éve után bebizonyosodott, hogy a miénk a legösszetartóbb és legszuperebb közönség! Gőzerővel dolgozunk a 2021-es fesztiválon, ám nem hagyhatjuk figyelmen kívül a koronavírus okozta általános bizonytalanságot.

Úgy döntöttünk, hogy előre gondolkodva egyből közzétesszük a fesztivál pótdátumát is. Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem gyűlhetünk össze Orfűn a nyár elején, úgy a megváltott jegyek és bérletek, valamint a keddi beköltözőnap jegyei automatikusak érvényesek lesznek a nyár utolsó hetére, augusztus 24-28-ig.

A zenei programot eleve erre a két dátumra szerveztük le, tehát minden fellépőnk vállalta, hogy augusztusban is a rendelkezésünkre (a rendelkezésetekre) áll, amennyiben úgy kívánná meg a sors. Arra kérünk benneteket, hogy ti is így készüljetek és ceruzával már most írjátok be az augusztusi dátumot is a naptáratokba! Tudjuk, hogy ez rendkívüli kérés, de bízunk a megértésetekben ebben a rendkívüli helyzetben. A júniusra megváltott jegyek és bérletek csak abban az esetben lesznek visszaválthatók, ha augusztus végén sem tarthatjuk meg a rendezvényt – kérjük, hogy ezt tartsátok figyelemben a vásárlás során!

Összefoglalva:

  • a Fishing on Orfű dátuma: 2021.06.16-19. (06.15-i beköltözőnappal)

  • a Fishing on Orfű pótdátuma: 2021.08.25-28. (08.24-i beköltözőnappal)

Nagyon bízunk abban, hogy 2021-ben biztonságban összegyűlhetünk Orfűn. És azt is reméljük, hogy velünk tartotok, a nehezített terep ellenére is!

A részletes zenei program megtalálható a FELLÉPŐK menü alatt.
Jegyértékesítés: https://tixa.hu/fishingonorfu2021

A kempingjegyek január elején lesznek elérhetőek.