Jay Lumen első magyarként készíthette el a Drumcode Radio Live következő epizódját. Mivel a 2020-as esztendőben ez az utolsó DCR epizód, ez az év nem is zárulhatott volna méltóbban. Arról nem is beszélve, hogy ez egy újabb mérföldkövet jelent a hazai szcénának.

Jay Lumen ismét egy fontos állomáshoz ért, hiszen Adam Beyer Drumcode kiadójának rádióműsorában először hallhat magyar előadót a közönség. Hazánk egyetlen Drumcode előadója oda is tette magát, hiszen egy masszív, kellően színes és eklektikus szettel örvendeztette meg a sorozat követőit.

A Drumcode Radio Live sorozatát immár több száz FM rádió vette át a világ körül és persze online is elérhető számtalan platformon. Olyan nevek készítettek már vendégmixet a DCR számára, mint Joseph Capriati, Luke Slater, Sam Paganini, Ben Sims, Charlotte De Witte, Pan-Pot, Ilario Alicante, Dubfire, Alan Fitzpatrick, Sven Vath, Enrico Sangiuliano, ANNA, vagy épp Carl Cox. Persze maga Adam Beyer is rendszeresen készít mixet saját sorozatához. A műsor egyébként jelentkezett már élőben a Cocoon Ibiza showról, az Awakenings-ről, az ADE eseményéről, az El Row showról, a Tobacco Dock estjéről, de a Space Ibiza, a római Spazio 900 és a londoni Fabric sem maradt ki.

Jay Lumen legfrissebb, 20 dalt felölelő szettje tehát egy méltó csapatban és egy igen nívós rádiómix sorozat legújabb epizódjaként kaphatott helyet.
Adam Beyer pedig igen elismerő szavakkal méltatta Jay tehetségét a szett alatt hallható narrációiban és némi spoiler jelleggel az is kiderült, hogy Adam-nek és a Drumcode csapatának a 2021-es esztendőre is komoly tervei vannak vele.

Jay Lumen szettjét Ti is meghallgathatjátok Adam Beyer Soundcloud csatornáján: