A pandémiás időszak minden szervezőt térdre kényszerített, ám a legtöbben ez idő alatt is igyekeznek aktívak maradni, megtartani a közönségüket és építeni a hazai techno közösségét.

Nincs ez másként a Raveyard háza táján sem, akik még a lezárások előtt 3 nagy nevet is bejelentettek egy csokorban, ám ezeket természetesen mind kénytelenek voltak határozatlan időre eltolni. A szervezők azonban egy tavaly év végi bejegyzésben jelezték, hogy nem álltak meg, és a jelenlegi helyzet hatására úgy döntöttek, hogy elindítják a Raveyard Podcastet. Egyúttal bejelentették azt is, hogy az eddig csak bulisorozatként működő brandet kollektívává alakítják 2021-ben, ami vélhetően azt jelenti, hogy hamarosan bejelentik a csapat rezidenseit.

A podcast kapcsán úgy fogalmaztak: „A podcast koncepciója nem fog nagyban eltérni attól, ami a rendezvényeinket jellemzi: proper külföldi előadók mixei, akiket nem feltétlenül szippantott (még) fel a nemzetközi fesztiválgépezet, valamint feltörekvő, bemutatkozó, illetve már elismert hazai DJ-k és producerek szelekcióit fogjuk szállítani számotokra minden hónapban. Ami a különbséget és izgalmat jelentheti a Raveyard Podcast tartalmaiban, hogy a felkért artistoknak sok esetben egy másik, kísérletezőbb oldalát ismerhetitek majd meg, amely egyfajta műhelyszellemként fog megjelenni minden alkalommal. Ezek az előadók egyaránt lesznek olyanok, akik felléptek már nálunk, s persze olyanok, akikkel ebben a formában fogunk először együtt dolgozni.”

Ennek első epizódjára pedig a Raveyardon már korábban fellépett, francia illetőségű Animal Holocaust lett felkérve, aki egy igen rendhagyó mixet készített.

Remélhetően az idei év már gyümölcsözőbb lesz mindenki számára, hiszen csak a Raveyard esetében tudni lehet, hogy érkezni fog Magyarországra Jacidorex, Dyen és Illnurse is.

A podcastet itt tudjátok elérni: