Az egész világ szurkol Joseph Capriati mielőbbi felépüléséért! Az olasz sztár DJ néhány perccel ezelőt végre helyzetjelentést adott magáról. A Facebook post tanulsága szerint eddig még beszélni sem volt ereje, de már túl van a nehezén.

Annyit kér, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletét, ez az ő magánügyük és megbocsátott az édesapjának. Most a gyógyulásra koncentrál és reméli, hogy hamarosan újra színpadra állhat!

Joseph Capriati a hétvégén került kórházba,. miután az édesapja egy családi vita során késsel megsebesítette. Állapotáról ellentmondásos információk kerültek napvilágra, úgy tűnik, hogy szerencsére nem olyan súlyos az állapota, mint amiről először hallani lehetett.

Sono vivo, e grazie a Dio posso raccontarlo.
Ringrazio dal profondo del mio cuore tutti voi, i miei parenti, amici,…

Közzétette: Joseph Capriati – 2021. január 13., szerda

Joseph Capriati egy ideje már Spanyolországban él, de a koronavírus idejére visszatért családjához, a dél-olaszországi Caserna városába. Ő az egyik legnépszerűbb olasz DJ / producer. 2007 óta aktív szereplője a zeneiparnak. Azóta folyamatosan ontja magából a táncparkettorientált technoslágereket, de egyre gyakrabban ismerhettük meg kifinomult house-osabb oldaláról is. Szerzeményei olyan nagynevű kiadók gondozásában láttak napvilágot, mint a Drumcode, Analytictrail, Alchemy, CLR, Soma és SCI+TEC.