Techno úttörő, a funky techno meghonosítója, a FreeE magazin alapítója, producer és promoter. DJ Budai több, mint három évtizede a hazai elektronikus tánczenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. Munkássága olyannyira szerteágazó, hogy néhány mondatban összefoglalni lehetetlenség.

Így 30 év DJ pultban eltöltött idő után elérkezett az alkalom, hogy átadja a megszerzett tapasztalatait. A jelenlegi buli stop miatt most végre idő is van erre. Természetesen a workshopok alkalmával nem árulja a bölcsek kövét, de talán meg tudja mutatni az utat, ami számára bevált és ha Te is nyitott vagy rá, könnyebben veszed majd az akadályokat a DJ szakma berkeiben.

DJ Budai mindig azt vallotta, hogy ha az egész DJ életed egy 10 emeletes lakóház, amit a lépcsőkön gyalogosan teszel meg, akkor ő be tud csatlakozni hozzád az első emelettől a másodikig. A többit neked kell megtenned, mert az a Te utad és dolgod lesz.

A DJ Workshop egyszemélyes, több alkalmas online interaktív kurzusain elsajátíthatod majd a DJk általa legfontosabbnak tartott fogásait technikai és szakmai témákban.

DJ Budait amúgy is sokan keresik meg DJ mixeléshez kapcsolódó kérdésekkel és véleményezési kérésekkel. Rájuk is számít majd, egyszemélyes, konzultációs lehetőségekkel a Zoomon.

Már 23 éve jelennek meg zenék tőle és partnereitől. Az elmúlt, lassan tíz évben, mióta szólóban producerkedik, volt szerencséje alaposan kiismeri az Ableton rendszert. A kiváló szoftvert nem csak zenekészítésre, de DJskedésre is használja, sokszínű lehetőségei, különleges technikai megoldásai új alapokra helyezték nála a zenélést. Mivel sokakat érdekel ez a téma, alapfokú, egyszemélyes, online workshopsorozat is indul.

Ezek az online kurzusok és meetingek nyilvánosan vannak meghirdetve. Ugyanakkor mielőtt bármit is lefoglalnál, minden kurzus megkezdéséhez szükséges lesz egy kérdőív kitöltésére – vagy a DJ workshop esetében – egy 10-15 perces előzetes Zoom beszélgetésre.

Fontos infó, hogy DJ Budai mindenkit nem fog tudni vállalni, ezért egy előzetes szakmai szűrés lesz és annak eredményében lesz a folytatás.

Jelentkezz még ma! Bővebb infó: https://www.ilovedeep.org/workshop/