Joseph Capriati két hete került kórházba, miután egy elfajult családi veszekedés végén az olasz DJ apja késsel szúrta meg a fiát. A dél-olasz lemezlovas akkor még úgy nyilatkozott, hogy nem életveszélyesek a sérülései és már alig várja, hogy visszatérhessen.

Úgy tűnik azonban, hogy mégsem lehetünk teljesen nyugodtak. Nemrégiben ugyanis arról posztolt a személyes Facebook profilján, hogy komplikációk léptek fel nála és tegnap reggel hat órás életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta a nápolyi Monaldi kórházban.

Elmondása szerint a műtét jól sikerült és máris jobban érzi magát. Ha minden jól megy, öt nap múlva már haza is engedik. Reméljük, hogy innentől már csak csak a felépülésére kell koncentrálnia. Arról is írt, hogy semmi sem történik véletlenül, Isten próbára tesz, amikor a legkevésbé számítasz rá, és mindenre készen kell állnod. A motivációval nincs gond, nagyon várja már a visszatérést, és megfogadta, hogy erősebb lesz, mint valaha és sokkal többet fog tenni a zenéért és az emberiségért, mint eddig.