Az új szabadtéri helyszín a MONYO Land nevet fogja viselni és a tervek szerint április 30-án nyitja meg kapuit. 

Ha ismerős a név, akkor az nem véletlen. A Gyömrői út 148. c. alatti szórakozóhely ugyanis a MONYO Sörfőzde területén fog megnyílni. Az új sörfőzde csarnoka mellett egy 5000 m2 alapterületű kert helyezkedik el, ahol már elkezdődtek a munkálatok. A helyszín 1500 fő befogadására lesz képes, a megfelelő hangzásról a Martin Audio hangrendszere fog gondoskodni. A bárpult összesen 24 méteres lesz, ezeken összesen 32 csapból fog folyni a sör. A Blaha Lujza térről fél óránként fog különjárat indulni.

“A MONYO Land létrejöttével a MONYO brand szintet lép, nem csak minőségi söröket, hanem minőségi szórakozást is nyújtunk majd az embereknek. Eddig is remek volt a kapcsolatunk a hazai zenekarokkal, hiszen főztünk már közösen sört a Quimby-vel, vagy az Ivan and The Parazollal is. Úgy gondolom, hogy ez egy remek lehetőség, hogy a márkánk és a söreink számos új emberhez eljussanak, ráadásul a koncertek előtt egy izgalmas főzdetúrán is részt tudnak majd venni hazánk egyik legmodernebb kraft sörfőzdéjében, ezzel is növelve a MONYO Land élményt.”

– mondta el Németh Antal, a MONYO Brewing alapítója és társtulajdonosa.

A zenei kínálat elsősorban az élőzenés koncertekre fog alapozni. Műfajilag azonban szinte bármi belefér a műsorba. Ami biztos, hogy mainstream produkciókkal nem igen fogunk találkozni. Lesznek pop-, alternatív és rockzenekarok, hiphop és elektronikus-zenei előadók, a hazai könnyűzenei körforgást évek óta meghatározó produkciók és a legfrissebb, újonnan felkapott előadók egyaránt. A 2021-es szezon első bejelentett fellépői: Carson Coma, Belga, The Biebers, Péterfy Bori & Love Band, Ricsárdgír.