A magyar Dynamica Records 2018 áprilisában alakult. Alapítója a szintén hazai, idén már fennnállásának 10. évfordulóját ünneplő Stellar Fountain Records társtulajdonosa Németh Gergő alias Greyloop. A zömében a melodic techno-t, organic és progressive house-t valamint a minőségi elektronikát vegyítő kiadó életében első igazi mérföldkőnek számító vinyl megjelenés a francia Diggers Factory kezdeményezése révén valósulhat meg, persze ehhez a potenciális vásárlók előtámogatása is szükséges.

Az ominózus vinyl megjelenés nem lesz más, mint a korábban már a kiadón taroló Underground Ticket és Greyloop közösének a ‘Push The Button’-nek a remix kiadványa az izraeli SpringHill és a spanyol Pedro Sanmartín friss verzióival.

„Mindig is nagy híve voltam a fizikai adathordozóknak, jómagam is tekintélyes cd és vinyl gyűjteménnyel rendelkezem, így kézenfekvőnek tűnt, hogy a mai digitális óceánban megpróbálunk valami kézzel foghatót is nyújtani a hallgatótáborunknak.” – mondta el a projekt kapcsán Gergő.

„A választásunk nem hiába esett a ‘Push The Button’-re, ugyanis minden szentnek kicsit maga felé hajlik a keze, bevallom a mai napig imádom az eredeti darabot. Emellett azonban fontosnak tartottuk, hogy olyan nemzetközileg is jegyzett remixereket válasszunk, akik plusz jelentéstartalmat képesek hozzáadni az original-hoz. Matan (SpringHill) ügyesen lavíroz a tech és deep house határán, organikus, vérbő szintikkel színezve verzióját, míg Pedro (Pedro Sanmartín) az eredeti darab vonalvezetését meghagyva épített egy csavarós, a kiállásban teljesen beinduló progressive/melodic techno hibridet.”

A kiadványra az említett Diggers Factory-n keresztül lehet az előrendelést leadni, amint a 100 db preorder-ben elkelt el is kezdődhet a gyártás. Az előrendelésre egészen március 1-jéig, illetve a példányszám erejéig van lehetőség. Ez az alternatíva más kiadóknak is jó lehetőséget nyújthat saját 12 inch-esek készítésére, hiszen a statisztikák szerint feljövőben lévő bakelit eladások azt mutatják a piac részéről az érdeklődés adott. A gyártás húzós költségét ám nem mindenki képes előre zsebből kivágni, így a Diggers Factory amolyan crowd funding alapon a gyártáshoz szükséges költségeket a befolyó preorder-ekből oldja meg, így nem terheli meg a kiadó büdzséjét.

A lemezt ide kattintva tudod megrendelni.

„Külön köszönet a sticker tervért Six barátomnak, a masztereket készítő Ben Hangának, a Hanga Soundlab atyjának illetve a későbbre tervezett digitális megjelenés borítóját megálmodó Atelier 11-nek.”

Belehallgatás a lemezen szereplő remixekbe:

Label social:
Facebook
Beatport