Timo Maas több. mint 30 éve szerves részét képezi az elektronikus zenei szcénának. A német DJ/producer számos nagy sikerű szerzeményt és remixet jegyez, a legnagyobb bulik fellépőjeként ismert, ha valakire, rá biztosan azt lehet mondani, hogy egy igazi világsztár.

Éppen ezért óriási dolog, hogy a napokban megjelent “Utopie” című szerzeményének remix EP-jén egy hazai illetőségű zene is helyet kapott, mégpedig a Secret Factory & SouveQ újraértelmezésében.

2019-ben hosszú előkészületek után indult a soproni Secret Factory páros saját lemezkiadója. A srácok 20 éve futtatnak egy sikeres partisorozatot Sopronban, és ahogy a fókusz ott is a minőségi elektronikus zenéken volt, nem lett ez másként a kiadó esetében sem. A szintén soproni illetőségű SouveQ is több megjelenéshez adta a nevét. Az ő neve sem különösebben szorul bemutatásra a magyar partiközönség számára, hisz a Muzikfabrik projekttel nem csak belföldön, de külföldön is komoly ismertségre tett szert.

Nem csak saját házon belül adják ki a szerzeményeiket, jelent már meg zenéjük a Buttress és az Exotic Refreshment gondozása alatt. A frissen megjelent újraértelmezés pedig egy újabb szintlépést jelent, hiszen a szcéna egy igazi legendájának készíthettek remixet a Stripped Down Records gondozásában. Ilyenre pedig nem sűrűn akadt eddig példa az elektronikus zene hazai történetében.

Aki pedig kíváncsi ara, hogy élőben milyet zenélnének a srácok, azoknak a Secret Factory legfrissebb podcast-jét ajánljuk.