Belocca egyike azon kevés hazai DJ / producereink közül, akik számos nemzetközi elismerést is bezsebelhettek már. Zenéi folyamatosan toplistás helyezéseket érnek el a Beatport listáin, a zenéket a szakma legelismertebb szereplői chart-olják.

Belocca kedvenc platormja viszont mégis csak a Spotify. Három zenéje is átlépte már a milliós hallgatottságot. A*S*Y*S-szel közös szerzeményük, az „Under pressure” pedig már több, mint 2 millió lejátszásnál tart. És ehhez mindössze négy hónap kellett, ami elég gyors tempónak számít a stíluson belül.  A FE CHROME (ez egyébként A*S*Y*S saját kiadója) gondozásában megjelent zene megjelenését követően rögtön a Spotify Techno Bunker listáján landolt, ahol aztán több hónapon át szerepelt az első helyen és még most is a második helyen találjuk. A zene több, mint 18 000 lejátszási listában szerepel. De nem csak a Spotify-on aratott nagy sikert hanem a Beatport Techno Top100-as listájában is stabilan tartotta a helyét három hónapig, egészen a tizedik helyig is felkúszott. 

‘”Belocca – Chemical Substance” című szerzeménye másfélmillió, a „Dreams” pedig egymillió lejátszásnál tart, ez utóbbi volt egyébként Belocca első zenéje, ami átlépte a bűvös határt.

A jelek szerint a lista hamarosan tovább bővülhet. A „Mental cinema” már csak néhány tízezer lejátszásra van ettől a céltól. De a Pierre Blanche-al közös „Light in the dark” is szerepelt már a Spotify Bunker Listájában és a „Visual Distortion” is átlépte már a félmillós határt. ARave Cave” is szépen halad felfelé a „Techno Bunker listáján, ami egyébként a Spotify legnépszerűbb techno playlist-je. Jelenleg több, mint 650 lejátszási listában találkozhatunk vele. A a számok a havi felhasználói táborban is növekedtek, ami közel 400.000 havi hallgatót hozott.

Érdemes ránézni Belocca  saját playlistjára. A „Techno Tour” lejátszási listáját havonta bővíti a kedvenc zenéivel.

Megkérdeztük az érintettet is, Belocca így nyilatkozott az elmúlt időszak eseményeiről:

„Nagyon örülök ezeknek a sikereknek amiket a zenéim elérnek, de ha szigorúan nézzük őket akkor ezek csak számok és az életünkben a legfontosabbak az emberek akik körbevesznek, hallgatnak minket és akik egy darabot kapnak belőlünk a zenéink által. Ezek nélkül az emberek nélkül nem beszélhetnénk sikerről amit egy egy zene el tud érni. Innen is köszönöm nekik azt a sok sok támogatást és szoktam hangsúlyozni azt is, hogy köszönöm magamnak a kitartásomat, az áldozatokat amiket hoztam ezért és mind azt a dolgot ami ezt az utat kikövezte és köszönöm magamnak az erőt is, hogy ezt folytatni tudom. Egy kis üzenet az emberiség részére aki olvassa ezeket a sorokat, hogy ne felejtsétek el magatoknak is megköszönni azt amit véghez vittetek, mert ti vittétek végig, a ti fizikai valótok.”

Nem sok hazai producer mondhatja el magáról, hogy 1 millió feletti hallgatottságot hozott az egyik zenéje a Spotify-on. Hát még három! Belocca tovább robog a céljai felé. Egy korábbi interjúban ugyanis azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a világ egyik legismertebb Dj-je és producere legyen.