Úgy döntöttünk, hogy nem húzzuk be a féket ezekben a buliktól mentes időszakban, hanem éppen ellenkezőleg. A 2021-es évre rengeteg új ötlettel vágtunk neki. Mint azt már bizonyára észrevehettétek, teljesen megújult az oldalunk és újragondoltuk a Primate.hu grafikai megjelenését is. Látjuk, hogy napjainkban már nem elég, ha csak szöveges tartalommal jelentkezünk, ezért a StreamOn csapatával együttműködésben ráfeküdtünk videós anyagos gyártására is. Több állandó rovatot indítunk. Az egyik ilyen lesz az a podcast sorozat, melyben a hazai elektronikus zenei színtér legérdekesebb alakjait interjúvoljuk meg. Legyen szó DJ-ről, vagy éppen partyszervezőről, a fiatalabb és az idősebb korosztályból egyaránt.

Szigeti Péter nem csak a budapesti éjszaka, hanem a hazai e-zenei szcéna megkerülhetetlen alakja. 43 éves lesz idén és már negyed évszázad eltelt, mióta először a lemezjátszók mögé állt. Zenei világa a mai napig folyamatos változásban van, legyen szó dallamos deep house-ról, vagy feszesebb tech hangzásról. Egyaránt megállja a helyét főműsoridőben, de a warm up szerepét is szívesen tölti be. Ő maga is így nyilatkozott, hogy az egyetlen ami állandó, az a változás. Pályafutásának kezdetének két meghatározó helyszíne Sopron és Veszprém, de fellépett szinte az összes hazai szórakozóhelyen. Több nagysikerű rendezvénysorozat, mint például a New Generation ZTM, a The Debut és az I Love Deep rezidenseként is találkozhattunk a nevével. Később aztán létrehozta saját csapatát és kiadóját, a Truesounds idén ünnepli a megalakulásának 17. évfordulóját. 2009-ben őt választották az év DJ-jének a Soundhead közönségszavazásán. Brandépítésben és a személyes márka építésében kevesen csinálják itthon nála jobban, ennek köszönhető, hogy stabilan tartja magát a hazai DJ-k élbolyában. Ő azonban nem elégszik meg ennyivel, folyamatosan új kihívásokat keres. Több új kiadót is létrehozott, a Zenebona Records a house-osabb cuccokat, míg az Analisar Music a kísérletezőbb zenéknek ad teret. A magánéletben egy kislány büszke édesapja, aki sokat tesz azért, hogy agyban is ott legyen. Sokat foglalkozik a lélek kérdésével, rendszeresen meditál. Nem szereti a kliséket és erre nyomatékosan felhívta a figyelmünket az interjú elején. Viki és Feri pedig állta a próbát, olyan mélységekbe mentek bele a beszélgetés során, amire ritkán van példa. Fogadjátok sok szeretettel!

A videót megtekinthetitek a Primate.hu és a StreamOn Youtube csatornáján, valamint meghallgathatjátok Spotify-on és az Apple podcaston is, valamint az Open Air Radio műsorában is.