CT Kidobó nevével egyre gyakrabban találkozhat az, aki figyelemmel kíséri a hazai elektronikus zenei szubkultúra történéseit. Bizonyára mindenkinek megakadt már rajta a szeme egy-egy buli fellépőit vizsgálva. Állítólag művésznevét a Corvintető biztonsági személyzete után választotta.

De nem csak a különleges névválasztás miatt érdemes figyelni rá, hanem a produceri tevékenysége miatt is. 2011-ben kezdett el saját zenéket írni. 2014-ben jelent meg az első EP-je, amit nem kisebb nevek pörgettek, mint például Laurent Garnier, vagy éppen Arnaud Rebotini. Nem véletlen a francia vonal, CT Kidobo zenéi az electro, post-punk, new wave és EBM vonaláról táplálkozik, aminek a franciák a legnagyobb művelői. Később közös remix EP-n szerepelt The Hacker-rel, ami akkor egy nagy álom beteljesülését jelentette.

Legújabb kiadványa viszont már a nemzetközi állóvizet is felkavarta. Az EP ugyanis az electro koronázatlan királyának, The Hacker kiadójának gondozása alatt látott napvilágot. CT Kidobó korábban úgy gondolta, hogy az produceri tevékenységének csúcsát az fogja jelenteni, ha egyszer a Zone fogja megjelentetni a zenéjét. Sikerült.

És ezzel még koránt sincs vége a történetnek. Az International Deejay Gigolos alapítójának, DJ Hell-nek ugyanis annyira tetszik az EP, hogy CT Kidobót is felkérte arra, hogy készítsen zenét a nemrég kiadott House Music Box albumának remixalbumára, A „Vertigo” című zenéjét pedig legutóbb Dave Clarke pörgette az egyik mixében, de például Miss Kittin, Marcel Dettmann és Jennifer Cardini részéről is pozitív visszajelzés érkezett.