A Pavilon Bar elindította a saját mixsorozatát, ahol minden alkalommal egy hazai csapat mutathatja be előadóit, zenei munkásságát. Elsőnek a Találka kollektívájára esett a választás, a felvételek pedig exkluzívan, nálunk láthatóak először.

Annak, aki otthonosan mozog a fővárosi éjszakai életben, nem kell bemutatnunk a Pavilon Bar-t és az e-zenei színtéren betöltött szerepét. A Pavilon 2019-ben nyitotta meg kapuit és már az első hónapokban feltette a térképre az addig méltatlanul mellőzött Nehru Partot. Nemrég mi is leültünk beszélgetni az alapítóval, ahol több insider info is elhangzik a hellyel kapcsolatban.

A békeidőkben minden este dj-kkel, programokkal készülő helyszín November óta van lakat alatt, így a jól megszokott hangulat leginkább már csak a fejünkben él, legszebb emlékeinkben köszön vissza. Ebből próbál minket felrázni a bár legénysége és a meghívott Találka csapata, négy dj szett erejéig, amit elsőként kizárólag itt, a Primate-n láthattok, hallhattok!

Még a videók előtt essen pár szó a Találkáról is, aminek pont a Pavilon volt a keltetője, de a srácok nagy terveket dédelgetnek a jövőre nézve, így érdemes lehet jobban megismerni őket.
Alapvetően egy széles zenei palettán mozgó sorozatról van szó, ahol kevésbé a konkrét hangzásvilág, sokkal inkább a jó hangulat és a közös érdeklődési körrel rendelkező emberek összehozása dominál. Jelen esetben is 4, szinte teljesen különböző szett érkezik, a csapat két oszlopos tagjától (Lutum, Kiki Mantic) és két meghívott előadójától (Pach, dtnb.).

dtnb. [Techno]

Pach Live Act [Beatbox with loopstation]

Kiki Mantic [Afro House]

Lutum [Dub]