Az Artessa Music feje TOBAK, ezúttal egy neves énekes és dalíró Oluhle társaságában alkotott, ráadásul az egyik szerzeményükre nehézsúlyú remixek is születtek, melyek Kapibara és Tvardovsky fantáziáját dicsérik.

Az Artessa Music újabb remek, dinamikus, táncparkettorientált kiadvánnyal rukkolt elő, mely a „Khaya” nevet viseli. A négy track-et hordozó EP hangulata magávalragadó, tavaszi frisseséget áraszt. A címadó zene ismerős lehet már, hiszen még tavaly augusztusban jelent meg a Second Season Sampler kiadványon, most pedig újra főszerepet kapott az egzotikus vokállal díszített, mély, bársonyos hangzású szerzemény. Míg a „Stereo Paradise” és a „Dear Deer Records” atyja az ukrán származású Tvardovszky-féle átirat feszesebb, addig a holland producerpáros a Kapibara remixe kilépve a komfortzónából a színes és eksztatikus őrület harmonikus keveréke. TOBAK és Oluhle együttműködése itt nem ért véget, a közös munkájuk legfrisebb eredménye a csodaszép dalamokkal, harmóniákkal díszített örömzene a „Reload”.

A korongot, mely elnyerte Nick Warren, Sasha elismerését is, itt tudjátok lecsekkolni és megvásárolni.

Azt még mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy ugyancsak a mai napon jelenik meg SNYL, TOBAK és Jessica Zese együttműködésének újabb gyümölcse, egy indie dance csoda a „Fascination” EP a spanyol illetőségű, illusztris előadók munkáit prezentáló Beatfreak Recordings-nál. A három track-et hordozó kiadvány címadó zenéjére az elismert spanyol producer páros OIBAF&WALLEN készített remixet.