A lezárások legnagyobb nyertesei kétségtelenül az online streamek. Bulik híján ez az egyetlen csatorna, ahol kaphatunk némi szeletet abból, ami már nagyon hiányzik. A HÖR Youtube csatornája pedig vitathatatlanul a kedvencünk ezek közül. A berlini illetőségű stúdióban egymásnak adják a kilincset a helyi DJ-k. Rengeteg minőségi, vagy éppen meghökkentő produkciónak lehettünk már szem, illetve fültanúi.

Az egyik mai fellépőn egyből megakadt a szemünk. Ugyanis az illető DJ Balaton néven nyomul. A Soundcloud csatornája szerint Lipcsében él. A kelet-németek máig nagy nosztalgiával gondolnak a magyar tengerre, hiszen annak idején tízezrével jártak hozzánk strandolni. DJ Balaton-nak nincs közvetlen kapcsolata Magyarorszához, viszont neki is magyar tengerhez köthető az első utazása, a szülei 1987-ben jártak itt először. Mint ahogyan arról a nekünk küldött e-mailben mesélt, amit ezúton is köszönünk neki!

Justin tíz éve foglalkozik zenekészítéssel. nagyon szereti a brutalizmust, a szovjet építészetet. Ami nem csoda, hiszen az egykori NDK területén nőtt fel.

 

Addig is hallgassuk meg DJ Balatont, aki ráadsul live produkcióval készült!