A szervezők múlt héten jelentették be, hogy augusztus 11-14. között rendezik meg a 2021-es fesztivált. Abban bízunk, hogy a nyár végén biztonságosabb és jobb fesztiválunk lesz, ráadásul a külföldi fellépők is biztosan el tudnak jutni hozzánk. Most fel is fedjük, kik azok az első nemzetközi előadók, akik biztosan velünk lesznek Kolorádóban.

Nagyszínpadunk idei húzónevei a funk és soul elemekkel feltüzelt énekes-dalszerző-bizniszben utazó Alice Phoebe Lou és a Dürert korábban púposra megtöltő, erősen kísérleti, dühös poszt-rockkal operáló black midi lesznek. Korábban már beharangozott, karakteres kortárs hiphop-programunkat Shygirl csontig hatoló, szuperfriss jövőtrapje koronázza meg.

Ahogyan minden évben, idén is erős elektronikus felhozatallal készülünk. A budai hegyek közé érkezik az újhullámos electro nagykövet Helena Hauff és a főleg kifinomultan életigenlő diszkókkal operáló Hunee is. A szcénájában üstökösként emelkedő Giant Swan fejszaggató DIY zajtechno live act formájában próbál majd lesodorni mindenkit a lábáról, Roza Terenzi pedig a tört ütemekben gazdag, kifinomult ausztrál buliztatásból tart előadást.

A további fellépőkről és a fesztiválról minden információ megtalálható a kolorado.hu weboldalon. Az elővételes bérletek jelenlegi, kedvezményes árukon 18.900 Ft-ért április 25. éjfélig kaphatóak, utána 21.900 Ft lesz az áruk.