Imádjuk a különleges helyszíneken megrendezett bulikat, a járványhelyzet kitörése óta egyesek pedig sportot űznek abból, hogy minél különlegesebb helyszínekről zenéljenek. Közönség hiányában a lehetőségek tárháza szinte végtelen és ezt sokan ki is használják!

Hóval fedett csúcsokon már számos alkalommal szólalt meg a basszus, a Rave On Snow elnevezésű fesztivál is már több mint 20 éves történelemre tekint vissza, amit 2000 méter magasan rendeznek meg az osztrák Alpokban.

A svájci Adriatique duó még erre is rátett egy lapáttal. A VSNZ meghívására ugyanis fogtak egy helikoptert, bepakolták a kontrollert és olyan magasra szálltak, ahol mindig mindig kék az ég!

2008-as találkozásuk óta elválaszthatatlan barátság fűzi össze az Adriatique tagjait. Még úgy is impozáns a nevükhöz köthető kiadók listája, hogy inkább a minőség, mint a mennyiség a fő orientáció: Dynamic, CityFox, Culprit, Wolf& Lamb, Supernature, és még sorolhatnánk. A két Adrian fellépéseit a világ bármely pontján óriási hype övezi, nem véletlenül: született szelektorok, akik változatos, mégis nagyon markáns szettjeikkel teszik le a névjegyüket az európai top klubokban. Náluk sosem lehet előre tudni: néha tech, néha deep, egyszer meditatív, másszor energikus… ami biztos, az a leszakadt áll és a széttáncolt tornacsukák.

A VSNZ koncepciója hasonló, mint a Cercle receptje. Különleges vizuál, illetve különleges helyszíneket felvett szettek jellemzik a Youtube csatornájukra feltöltött videóikat. A lejátszási listájukat végigböngészve kétségtelenül Adriatique szettje a legnagyobb dobás. Csodálatos, hófödte tájban gyönyörködhetünk a naplementében, melyhez igazán passzol az Adriatique által preferált melodikus vonal.

Bár kissé talán meglepő, hogy a videót ezidáig mindössze 70 ezren tekintették meg a Youtube-on. Az Adriatique 2018-ban már zenélt egyszer a svájci Alpokban a Cercle meghívására, az a felvétel már több, mint 10 milliós megtekintésnél jár. Igaz, akkor még közönség előtt.