A Pacha Group Londonban fog új klubot nyitni. Már a helyszínt is kinézték maguknak. Ez pedig a legendás Café de Paris, a brit főváros egyik legrégebbi klubja. Már 1920-ban megnyitotta a kapuit és egészen tavaly decemberig üzemelt, amikor is a pandémia miatt be kellett dobni a törülközőt.

Ez a cégcsoport első londoni projektje, miután 2014-ben be kellett zárniuk a brit egységet 13 évnyi működés után.

Nick McCabe, a Pacha vezérigazgatója így nyilatkozott: „A Café de Paris 1920 óta ikonikus helynek számít a West End-en. Ezért aztán óriási megtisztelés számunkra, hogy mi vezetjük a helyet a következő szakaszában. Örülünk, hogy hű marad a gyökereihez, egy olyan helyre, ahova az emberek azért jönnek, hogy a legkiválóbb minőségű szórakoztatásban részesüljenek. Alig várjuk, hogy újra köszönthessük a látogatókat.”

A Pacha új klubja a Cabaret-Restaurant á la Lío besorolást fogja kapni, vagyis kevésbé a zenén lesz a főszerep. Az első Pacha 1967-ben nyílt meg Spanyolországban. A brand később az egész világon terjeszkedni tudott. Az első külföldi egység Bueonos Aires-ben létesült, de az ezredforduló környékén Budapesten is megvetette a lábát.