Ez már rövid időn belül a harmadik alkalom, amikor is magyar vonatkozású hírről számolhatunk be kedvenc stream csatornánk háza tájáról! Először SPFDJ szettjéről számolhattunk be, aki Svetec két szerzeményét is lejátszotta egy órán belül, majd következett Marco Bailey, aki Raul Young egyik kiadatlan zenéjét pörgette.

Április 28-án a Jell kiadó feje, Wallis állt a lemezjátszók mögé a HÖR aprócska berlini stúdiójában. A berlini illetőségű a hölgy a mostanában oly divatos hardtechnoban utazik. Szettje a közepe tájékán válik igazán érdekessé, egészen pontosan a 25:45-kor kezdődik a magyar hallgatók számára ismerős vokál.

„A testemet elvihetitek de a lelkemet nem”

Ferike klasszikussá vált videóját minden magyar internezető jól ismeri, de aki esetleg egy barlangban élte le az előző évtizedet, annak íme egy kis gyorstalpaló.

Már csak arra voltunk kíváncsiak, hogy ki készítette a fenti zenét? A tracklist szerint az említett szerzemény címe: Masc – Mada Fucking God
Masc egy miskolci srác, ITT tudjátok követni a Soundcloud-profilját, ahol a Wallis által lejátszott zene is megtalálható, sőt ingyenesen letölthető.

Wallis egy csapásra szerzett magának egy csomó magyar követőt, nem lennénk meglepődve azon, ha belátható időn belül magyar földön hallanánk zenélni.