A Pavilon Bar még márciusban indította el saját mixsorozatát, ahol minden alkalommal egy hazai csapat mutathatja be előadóit, zenei munkásságát. Ezúttal a  Truesounds feje, Peter Makto szolgáltatja a talpalávalót.

Úgy tűnik, hogy most már végérvényesen beköszöntött a jóidő. A néhány hete újraindult pezsgés egyik meghatározó helyszíne a harmadik szezonját kezdő Pavilon Bar, amiről nemrég nálunk is olvashattatok az alapítóval készült interjúban.

Márciusban a Találka csapatát kérték fel a pavilonos srácok, amit exkluzívan, nálunk láthattatok először, majd következett a Cream of Sounds két rezidense, Bæcker és Kornwall. Ma pedig nézzétek és hallgassátok meg Peter Makto szettjét,egyfajta előszeleként az idei Pavilon TSütörtököknek. A Pavilon sokat látott falai között négy héten keresztül, heti egy videóval jelentkeztünk.

Szigeti Péter nem csak a budapesti éjszaka, hanem a hazai e-zenei szcéna megkerülhetetlen alakja. 43 éves lesz idén és már negyed évszázad eltelt, mióta először a lemezjátszók mögé állt. Zenei világa a mai napig folyamatos változásban van, legyen szó dallamos deep house-ról, vagy feszesebb tech hangzásról. Egyaránt megállja a helyét főműsoridőben, de a warm up szerepét is szívesen tölti be. Ő maga is így nyilatkozott, hogy az egyetlen ami állandó, az a változás. Pályafutásának kezdetének két meghatározó helyszíne Sopron és Veszprém, de fellépett szinte az összes hazai szórakozóhelyen. Több nagysikerű rendezvénysorozat, mint például a New Generation ZTM, a The Debut és az I Love Deep rezidenseként is találkozhattunk a nevével. Később aztán létrehozta saját csapatát és kiadóját, a Truesounds idén ünnepli a megalakulásának 17. évfordulóját. 2009-ben őt választották az év DJ-jének a Soundhead közönségszavazásán. Brandépítésben és a személyes márka építésében kevesen csinálják itthon nála jobban, ennek köszönhető, hogy stabilan tartja magát a hazai DJ-k élbolyában. Ő azonban nem elégszik meg ennyivel, folyamatosan új kihívásokat keres. Több új kiadót is létrehozott, a Zenebona Records a house-osabb cuccokat, míg az Analisar Music a kísérletezőbb zenéknek ad teret.