A vulcān: activate your local energy projekt a független elektronikus tánczenét képviselő vizuális művészek, DJ-k és producerek között létrejött együttműködés eredményeként az  első, Egerben megvalósult részt követően Szlovákiában is aktivizálódik, a helyszín pedig  nem más, mint Közép-Szlovákia történelmi szíve, Selmecbánya (Banská Štiavnica). 

Éljünk a házimozi- és hangrendszereink adta lehetőséggel, hogy egyidejűleg szórakozzunk és  megismerkedjünk a visegrádi országok figyelemreméltó városaival, történelmi és természeti  nevezetességeivel a kultúra és a művészet jegyében. A vulcān: activate your local energy egyedi projekt keretein belül lehetőségünk nyílik arra, hogy a környező országok különleges  helyeit olyan lencsén keresztül kísérjük figyelemmel, amelyet a visegrádi országokból  származó művészek együttműködése testesít meg. A projekt egyik alapvető elgondolása,  hogy az egyes részekben mind a négy ország képviselve legyen. Minden ország kiküldöttje  más-más vizuális művész, aki alkotói inspirációt gyűjt az adott helyen, majd egy stúdióban  kreatív módon bemutatva kamatoztatja azt. Ezt követően pedig az eredeti alkotáshoz a  szintén a visegrádi országokból származó producer és DJ jóvoltából exkluzív soundtrack  születik. A négy videóból álló sorozat második része is streamelve lesz megtekinthető vagy a  vulcān productions YouTube csatornán. Láthatjuk a lengyel Elwira Wojtunik, Popesz Csaba  Láng / Elektro Moon alkotópárost, a magyar Secret Factory producer és DJ párost, a hátteret  pedig a szlovák helyszín biztosítja, karöltve a szintén szlovák Kvant csúcsminőségű  stúdiójával. 

Selmecbánya (Banská Štiavnica), Szlovákia 

A videóban feldolgozott felvételek elsősorban a történelmi városközpontban és a  selmecbányai kálvárián készültek. Élvezhetjük a Selmeci-hegyek természetvédelmi területen  található, az UNESCO világörökség részét képező különleges városi, műemléki jelentőségű terület nyújtotta látványt. 

Elektro Moon Vision, Lengyelország 

A felkérést a vizuális feldolgozásra a neves lengyel páros fogadta el. Munkáik között interaktív installációk, színpadi tervek, 3D-s mappingek és színházi vetítéstechnikák szerepelnek. Alkotásaik jelentős nemzetközi művészeti kiállításokon és rendezvényeken  kerülnek bemutatásra, amelyek a különböző digitális médiaterületek jegyében jönnek létre.  A vulcān: activate your local energy projekt második része is a Kvant stúdióban valósul meg.  A videóban a DJ-ket Szlovákiában tervezett és gyártott lézerek veszik körül.  

Secret Factory, Magyarország 

A magyar páros a klub és fesztivál típusú elektronikus zene világában a legambiciózusabb duók egyikeként van jelen. Ismertségüket egyedülálló eklektikus stílusuknak köszönhetik,  amely a független elektronikus zene rajongói között széles körben elterjedt. A Secret Fusion klubszériájuknak köszönhetően mintegy 20 éve uralják a magyar zenei világot, 2019-ben  pedig megalapították a Secret Fusion Records kiadót.