A Radio 1-re a popularitás és a mainstream megtestesítőjeként tekintettünk. Egészen eddig. Tegnap indította el adását Sikztah szerkesztésében és főszereplésével a The Etiket Radio Show, így már techno is szól a rádiócsatorna frekvenciáin.

Sikztah a hazai e-zenei és techno szcéna egyik kedvelt alakja, rendezvényszervező, DJ és producer. Nevéhez fűződik az ország egyik méltán elismert klubsorozata a több mint 20 éves múltra visszatekintő The Etiket, illetve a techno berkekben évek óta a nyár első hírnökeként ugyancsak már több mint egy évtizede berobbant DumDum Electronic Fest, számos koncertsorozat valamint saját földalatti klubja a Dinamo Event Hall, szülővárosában Győrben.

Különleges szelektor, akinek szettjeit az előremutatás, egyediség és sajátos szabadság jellemzi, bátran kalandozik a stilusok között akár egy szetten belül is. Jellemző rá a magasabb tempó, a kemény és dinamikus sötétebb hangzású techno valamint a tört ütemek, az őt hallgatók egy dologban biztosak lehetnek: sosem fognak unatkozni!

The Etiket Radio Show – minden hétfőn 00:00 – 01:00

A tegnapi szett hamarosan visszahallgatható lesz a Radio1 oldalán.