A Be Massive Horizon hazánk legszebb tájaira viszi el a négynegyed hangzást. Általában olyan helyszíneken szerveznek első alkalommal elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki. Hosszú hónapok lezárása után májusban végre eldördülhetett a startpisztoly, a csapat azóta több alkalommal is bejárta a Balaton környékét és a Dunakanyart. És bár a legforróbb évszak napjai ijesztő gyorsasággal telnek, azért még mindig hátravan másfél hónap a szezonból. A Horizon eseményei minden hétre tartogatnak valami újat, mi ezek közül hat olyan rendezvényt ajánlanánk, amire érdemes lesz odafigyelni.

A kőröshegyi levendulás jól bevált helyszín. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a lila levendula mező, a kék ég és a Balaton türkiz vize csodás látványt nyújt együtt. A csapat idén már két alkalommal is birtokba vette idén ezt a páratlan szépségű lokációt. Augusztus 7-én utoljára lesz lehetőségünk a szezonban arra, hogy a levendulák között táncoljunk.

Augusztusban a Balaton a legjobb recept! Így aztán a kőröshegyi buli után kerek egy héttel a fonyódi szabadstrand lesz a Be Massive Horizon következő állomása, ahonnan lélegzetelállító látvány tárul a szemünk elé. Párját ritkító a panoráma: belátható a Balaton, és jól kirajzolódnak az északi part csodás tanúhegyei. A naplemente sokak szerint itt a legszebb. Ezúttal pedig különösen indokolt a korai érkezés, ugyanis külön strand szakasszal bővül a helyszín és fürdeni és lesz lehetőség, amire korábban még nem volt lehetőség a Be Massive Horizon történetében.

Annak sem kell csüggednie, aki nem tud kimozdulni a fővárosból. A víz közelségéről azonban nem sem kell lemondanunk. Augusztus 21-én a Marriott Hotel tetején nyíló rooftop bárban folytatódik a menet, ahol majdhogynem 360 fokos, csodás panoráma fogad a kilencedik emeletről. Nem csak a Dunára lehet rálátni innen, hanem az egész városra.

Augusztus 26-án ismét a Balaton felé veszi az irányt a Be Massive Horizon. A helyszín ezúttal Tihany, a méltán híres Apátsági Rege Cukrászda teraszáról a félsziget legszebb panorámájával várják a látogatókat. Tavaly első alkalommal lehetett elektronikus zenei buli az apátsági teraszon. A csapat elmondása szerint pedig ez volt az egyik kedvenc eseményük a 2020-as szezonban. Úgyhogy valószínűleg idén is hasonló megőrülésre lesz kilátás! Nem hiába fog Metha ezúttal négy óra hosszan a pult mögé állni.

Sok pihenésre nem jut idő. Másnap ugyanis Magyarország talán legszebb városából folytatódik a menet. Szentendre egy igazi ékszerdoboz. A víz közelségét talán már említenünk sem érdemes. Az esemény a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál 2021 program keretein belül kerül megrendezésre.

Az idén négy éves Be Massive Horizon szeptember 18-án fogja zárni az idei szezonját. A szervezők ennek megfelelően semmit nem bíznak a véletlenre és egy ikonikus, jól bejáratott helyszínen mondanak búcsút a nyárnak. A vulkanikus eredetű Várdomb csúcsán, 165 méteres magasságban álló balatonboglári Gömbkilátó a Balaton parti város legfőbb nevezetességének számít. Az elektronikus zene rajongói is jól ismerhetik, hiszen az elmúlt években számos megmozdulás helyszínéül szolgált, de a Horizon fanatiksai is több alkalommal birtokba vehették már a „magyar Atomiumot”.

Bár augusztusban már egyre gyakrabban fog el minket az érzés, miszerint hamarosan vége a nyárnak. De ne csüggedjetek, messze még az ősz!

Bővebb infó: https://www.facebook.com/BeMassiveHorizon/events/