Lassan ez a nyár is véget ér, de szerencsére a jó idő még mindig kitart és addig is számos open air rendezvényen élvezhetjük a zenét és a nap sugarait. A Stop Thinking csapatát jól ismerheti a hazai közönség, hiszen 2017 óta szerveznek bulikat. Korábban a Corvin Club volt a fő bázisuk, jelenleg Romániában székelnek, keleti szomszédaink számítanak a microhouse fő epicentrumának.

A helyszín ezúttal a Budapesttől 50 km-re található Pázmánd, ahol festői környezetben és valódi harmóniában élvezhetjük a hangulatot. A pazar környezethez hasonló minőségű line up is dukál.

Az egész hétvégét betöltő maraton augusztus 20-án, este 8-kor kezdődik és egészen vasárnap kitart. Minden idő alatt összesen 23-an fognak a lemezjátszók mögött állni, nyolc nemzetközi és tizenöt hazai DJ részvételével.

Petre Inspirescu – vagy ahogy sokan emlegetik „Pedro” – neve és személye szinte felhőkarcolóként tornyosul az [a:rpia:r] birodalom felett. A csapat legvisszahúzódóbb és legkonzervatívabb tagja, igazi művészlélek – szokták mondani. Muzikális elitizmusát leginkább diszkográfiája bizonyítja, melyek szinte mindegyike hordoz magában valamiféle pluszt, amit azelőtt – vagy ebben a formában – még sohasem hallhattunk.

Ada Kaleh nevét nem csak a zene, hanem a földrajz fanatikusai is ismerik. A település romjait állandó jelleggel víz fedi, csak olyankor látszik az egykori mecset tornya és az utcák, épületek maradványai, amikor a Duna áradása miatt leengedik a vizet a gyűjtőtóból. A hasonló nevű DJ / producer pedig olyan kiadóknál jelenteti meg munkáit, mint az R&S Records, illetve az Apollo Records. Saját kiadója is az álomsziget nevét viseli.

Bryz a „román hangzás” újabb generációjához tartozik, aki tavaly az Alkotótáborban is fellépett. Szettjei bővelkednek a legfrissebb, kiadatlan szerzeményekben. Pozitív, dinamikus zenékből szelektál.

Mihai Pol a csodálatos hegyek között nőtt fel, állatokkal körülvéve. Hamar rájött, hogy a zene iránti rajongása sokkal nagyobb, mint a programozás, ezért aztán ejtette ígéretesen kezdődő informatikai karrierjét csak azért, hogy folytathassa valódi belső elhivatottságát.

Mera – előző kollégájához hasonlóan – szintén Brassó városából érkezik. Jelmondata:  „Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene”. (Heinrich Heine)

Vid számára sem lesz ismeretlen a hazai közeg, hiszen 2015-ben már járt Budapesten, a Contra Mundum csapatának invitálására, akárcsak Vinyl Speed Adjust, akik egy évvel később zenéltek a Corvin Clubban.

Vadim Oslov által készített zenéket sokféle hatás inspriálta, magával ragadó, homályos, disszonáns és elbűvölő hangulatot kölcsönöz a hallgatóság számára.

A teljes line up végigböngészhető az esemény oldalán, ahol már a napi bontás is elérhető: https://www.facebook.com/events/5799197446818872

Lesz lehetőség étkezni, sátrazni és parkolni is. Péntek és szombat este 20:00 és 00:40 között egy 20 személyes transzferbusz fog járni a kápolnásnyéki vonatállomás és a helyszín között. Ezért ráadásul még fizetni sem kell.

Péntek és szombat este 23:00, 00:30 és 02:00-es indulással egy 50 fős busz indul Budapestről, a XI. Kerület Kelenföldi Vasútállomástól. A buszjegy ára 3.000 Ft lesz és elővételben tudtok majd hozzájutni.

A napijegyek 5900-6900 Ft-ba kerülnek, a presale bérlet ára 9900 Ft.
Jegyek: https://oneticket.hu/stop-thinking-210820