Második videóklipjével jelentkezik a hazai „etno-elektro” duó, az Interurban, akik bár 2019-ben alakultak, az együttes koncepcióját évekig csiszolgatták. A formáció Makkay Imre zenei producert és Muzsnyai Márti énekesnőt rejti, akik különböző módon, de régóta kapcsolódnak a zenéhez, ami náluk alapjait tekintve az elektronikus, valamint a folk zenét jelenti – mindebben azonban keveredik a törtütem, a drum & bass, illetve a big beat.

Kettejük munkájának dinamikáját jelzi, hogy áprilisi első megjelenésük után négy hónappal jelentkeznek az új dalukkal, amelyet szintén egy klippel támogattak meg. Mindez azonban valójában az első közös daluk, még akkor is, ha másodikként jelenik meg. A csapat énekesnője úgy fogalmazott, hogy „egyszer, mikor Imó (Makkay Imre- a szerk.) félig elkészült elektronikus alapja mellett elsétáltam, azt mondtam, hogy szerintem tökre illene rá ez a népdal, így gyorsan rá is próbáltuk a Kelj felt.” Az első track így nem egészen 3 óra múlva el is készült, elindítva ezzel az Interurban formációt, amelynek közös útját már csak ki kellett taposni. Tették mindezt hétköznapi zajok elektronikus hanggá alakításával, nem népdalosan elénekelt népdalokkal és futurisztikusnak tűnő furcsa gépekkel, melyek nemcsak a videóklipekben, de az élő live act-eken is feltűnnek. 

„A klip sztorijában is van egy kis csavar. Egy vizsgamunka idején készült a dalhoz egy képanyag, gyakorlatilag egy klip, amihez úgy gondoltuk, hozzáforgatunk egy egyszerű jelenetsort, hogy kicsit közelebb hozzuk az előző klip, a Szerelempatak hangulatához.” – idézi fel Imó a klip előkészületeit. „Ahogy nekiestünk a külső felvételeknek, újabbnál-újabb beállítások sora követte egymást, ami miatt látható volt, hogy az eredetileg felvett képek sora rövidülnek. Amikor otthon átnéztük az anyagokat, az új snittek már erősen felülkerekedett az eredetiek hangulatán, ezért úgy döntöttünk, hogy újraforgatjuk a belső jeleneteket is. Így esett, hogy a pár napos újravágásnak induló projekt több hónaposra nőtte ki magát.”

A klipet egyébként, ahogy az előzőt is, Kovács Krisztán jegyzi, akit SanFranciscoBeat néven ismerhet a hazai techno közönség.