A Be Massive csapata az elmúlt 17 évben számos nagy nevet hozott Magyarországra még azelőtt, hogy befutottak volna. Elég csak megemlíteni Innaella, Charlotte de Witte, vagy éppen Sam Paganini nevét, akinek első hazai fellépésére mindössze 350-en váltottak jegyet. A tendencia folytatódik. Most is egy olyan fellépő fog érkezni a Be Massive és a Drop Wave csapatának együttműködésének köszönhetően, akire érdemes lesz odafigyelni. Mert az biztos, hogy fogunk még róla hallani. Marino Canal nevéről a szakma már most is csak szuperlatívuszokban beszél, a közönség részéről viszont még nem érzékelhető az igazi hype. Marino nem egy Instagram huszár, hanem egy vérbeli producer, aki csak azt teszi, amihez a legjobban ért.

Mondjuk könnyű úgy, akinek az első partyélménye a szülei által rendezett erdős bulikhoz köthető. Marino Canal kétségtelenül nagy előnnyel indult, azonban elég hamar lekörözte az ősöket. A spanyol származású malagai DJ / producert, egyedülálló hangzásvilágával az elektronikus zene egyik legnagyobb tehetségeként tartjuk számon napjainkban. Egyöntetű vélemény vele kapcsolatban, hogy a kvalitása alapján a legmagasabb szintekre is eljuthat.

Marino Canal a Fesetics Kastélyban megrendezésre kerülő Electric Garden keretein belül mutatkozott volna be a hazai közönség előtt. Bár az esemény az akkori járványügyi helyzet miatt elmaradt, a Drop Wave csapata a Be Massive legénységével karöltve nem hagyta annyiban a dolgot és gondoskodott a pótlásról. Egyszeri és megismételhetetlen eseményről van szó. Hiszen ki emlékszik már arra a bulira, amikor Solomun alig néhány tucat ember előtt zenélt az A38-on? Marino Canal karrierje pedig meredeken ível felfelé. Biztosak lehetünk benne, hogy legközelebb már sokkal magasabb szinten fogjuk jegyezni a nevét.

“Over Under” debütáló albuma a MOOD gondozásában látott napvilágot, a koronázatlan techno királynő, Nicole Moudaber kiadójánál, és azóta találkozhattunk már a nevével az Adriatique duó Siamese és Jeremy Olander Vivrant kiadójánál egyaránt. Az igazi durranás azonban tavaly jött el, a fentebb említett svájci duóval és Delhia De France-al kollaborálva, megszületett a ‘Home’, ami aztán elnyerte az Essential New Tune díjat Pete Tongtól a BBC Radio 1-en, a Beatport Top 100 listáján hetekig első helyen szerepelt és az 5 millió Spotify meghallgatáson is túl van már. Legfrissebb zenéje pedig az új Afterlife válogatás egyik meghatározó darabja.

Keith Reilly, a londoni Fabric tulajdonosa nem köntörfalazott, amikor Marino Canal érdemeiről beszélt egy interjúban: ,,Bárki hozzáférhet a világ legtehetségesebb DJ-ihez, azonnal. De minden évtizedben hallasz egy embert, akire azt tudod mondani, hogy ez most valami más, ez valami új és különleges. Nos, úgy érzem Marino egy ilyen ember.” Kell ennél jobb ajánlólevél?

Marino mindig sokoldalú és váratlan produkciókkal örvendezteti meg a nagyérdeműt. Aprólékos kidolgozottság és részletesség jellemzi munkásságát a stúdióban és a színpadon is, ennek köszönhető az az űrbéli utazás, amit senki más nem tud. Hosszú és fényűző karrier ami rá vár, munkássága túl mutat majd az elektronikus tánczene fogalmán.

Mindezekről pedig élőben is megbizonyosodhatunk augusztus 28-án. Különleges fellépő mellé különleges helyszín is dukál. Az esemény színhelye ugyanis a Zsófia Rendezvényhajó. 18 órakor lesz kapunyitás, a hajó este 7-kor bont horgonyt, hogy aztán több órás utazás vegye kezdetét, minden értelemben. A hazai körítésről Metha, Lenny Lenoks, Robert Makai & Dubecticut, illetve Blas gondoskodik. Bár a Zsófia Rendezvényhajó este 10-kor fog kikötni, aggodalomra azonban semmi ok. A terasz zárásával egyidőben indul az after a hajó gyomrában, egészen reggelig!

Jegyek: cooltix.hu/event/61006c754357b960a36129a4
Esemény: https://www.facebook.com/events/618434445804618