Különös bejegyezésre bukkantunk a Facebookon egy bizonyos Michail Stangl tollából. Ő maga Moszkvában született, de már hosszú ideje Berlinben él. Ha ismerős a fizimiskája, akkor az nem lehet véletlen. Ő az, aki a felkonferálja a DJ-ket, állandó szereplője a Boiler Room közvetítéseinek. Így írt tegnap:

„Ma van tíz éve, hogy először szerveztünk egy kis bulit Boiler Room Berlin néven. A helyszín egy illegális klub, melynek egy elhagyatott uszoda pincéje adott otthont. Vicces, de az első Boiler Room – nevéhez hűen – valóban egy kazánházban került megrendezésre. Büdös és klausztrofób csövek és sarkok labirintusában – a legszebb helyen a világon.

A felszerelést egy laptop és két db használt Logitech webkamera biztosította, amit 60 euróért vettem használtan. A vizuált egy lepedőre vetítettük ki. A legtöbben teljesen őrültnek néztek bennünket. Minek streamelünk szerda este 8-kor egy klubból? De számunkra ez volt az egyetlen módja annak, hogy másokkal is megoszthassuk az élményt abból a városból, amit annyira szeretünk és ezáltal az egész világon bárki részese lehetett a berlini underground kultúrának. Másnap reggel mindenki rólunk beszélt, tízszer annyian követtek bennünket online, mint ahányan voltunk a helyszínen. A többi már történelem… Utólag azt gondolhatjuk, hogy ez volt az egyik legfontosabb esemény az elektronikus zene eddigi történetében, ami sokak számára megnyitotta a kaput. Büszke vagyok arra, amit elértünk. Lássuk mit hoz a következő tíz év.”