2014-ben indult a történet. Rövid idő alatt igazi sikersztorivá nőtte ki magát. A recept (nappali hajós buli) egyszerűnek tűnik, sokan próbálkoztak vele, de sikerüket még csak megközelíteni sem sikerült senkinek. A Cruisin csapata azonban profizmusával és egyedi atmoszférájával olyan nívót tudhat magáénak, amire már a külhoni közönség is egyre inkább felfigyelt. Pedig a kezdeti időkben még csak kizárólag rezidensek léptek fel a hajón.

Az Európa Hajó idén eddig négy alkalommal bontott horgonyt. Szeptember 11-én lesz a szezonzáró, ahol Bart Skils főszereplésével csodálhatjuk meg a dunai látképet. Személyében üdvözölhetjük a new school holland techno egyik legnagyobb tehetségét, bár ő maga már semmiképpen nem mondató újoncnak, hiszen 2004-ben jelentette meg első zenéjét és nevéhez kapcsolódik többek között a “Voltt Loves Summer” techno feszt sorozat,

Zenéiben minden maximálisan a helyén van, semmi felesleges giccs, vagy túlgondolás nem rondít bele a tökéletes lüktetésbe. Nem túlzás róla azt állítani, hogy egy igazi slágergyáros, hiszen elévülhetetlen érdeket szerzett az elmúlt évek számos nagysikerű megjelenésében.  2013-ban robbant be igazán a köztudatba, amikor is kiadta a „Fight Club” című szerzeményét. Legnagyobb sikerét 2018-ban érte el, amikor is megjelent az Adam Beyer-rel közös „Your mind” című felvétel, amit aztán minden techno bulin rongyosra játszottak, de az ugyanabban az évben kiadott „West of the moon” is számos DJ lemezestáskájában meglapult.

Az sem számít meglepetésnek, hogy mindhárom zene az Adam Beyer vezette Drumcode gondozásában látott napvilágot, ami minden kétséget kizárólag a legnépszerűbb techno label napjainkban. De jelentek meg zenéi a Tronic, Break New Soil, vagy éppen a Filth On Acid címkéje alatt.

Határtalan zsenialitásának köszönhetően olyan nagynevű producerek számára készített már remixet, mint például Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil és a Kollektiv Turmstrasse.

Munkásságát szerte a világon elismerik, olyan helyekre hívják zenélni – a teljesség igénye nélkül – mint például az Awakenings Amsterdam, a Berghain Berlin, a Fabric London, a Cocorico Italy, a Rex Paris és a Wire Tokyo.

Nem csak mi gondoljuk úgy, hogy ő a Drumcode csapatának legnagyobb tehetsége. Elég csak megnézni a kommenteket bármelyik Youtube videója alatt. Munkásságát tekintve a legnagyobbak között lenne a helye, Facebook követőinek száma ennek ellenére a százezret sem éri el. Ő lenne a leginkább alulértékelt techno producer? Nagy valószínűséggel igen. De ennek mi csak örülhetünk, hiszen a tehetsége alapján a legnagyobb fesztiválok headlinere is lehetne. Mi azonban csak örülhetünk, hogy elkerülte őt a hype. Így aztán igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ideális körülmények között lesz alkalmunk meghallgatni őt.

Bart Skils minden táncos lábat meg fog mozgatni szeptember 11-én, ebben biztosak lehetünk. A felvezetésről hazánk egyik legnépszerűbb dj-párosa, Mateo & Spirit fog gondoskodni és nem hiányozhatnak a fedélzetről a Cruisin rezidensei sem, hiszen Yvel & Tristan és Marco Grandi elsőtisztek irányítják majd a hajót a hanghullámokon!

Ez tényleg egy olyan buli lesz, amire joggal mondhatjuk azt, hogy felteszi az i-re a pontot. Feszes ütemekből nem lesz hiány. Az elérhető jegyek több, mint a fele elfogyott már. Így aztán nem árt sietni a vásárlással, hiszen aki kimarad, az most tényleg lemarad! Ez lesz a nyári szezon egyik utolsó eseménye, hogy mit hoz a jövő, az pedig sajnos már megint megjósolhatatlan. A negyedik hullám itt van a nyakunkon, mi azonban addig még a Duna vizének hullámait szeretnénk meglovagolni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/250589420018314
Jegyek: https://cooltix.hu/event/61178c4ba37323f80b745bd7