Eric Prydz bejegyzése igen csak kiverte a biztosítékot. A svéd ikon ugyanis így írt a napokban a Twitteren: „A 90 -es években a techno számított a jövő zenéjének. Ma már a múlt zenéje.”

Ezzel a megnyilvánulással sokak nemtetszését kiváltotta. Különösen Ben Sims volt kiakadva, aki nem fogta vissza magát: ”
„Fogd már be a szád, te ostoba bolond, fel sem ismernéd mi az a techno, ha arcon csapna, Te csak posztolgasd tovább a business class-on készült képeidet, miközben a világ összeomlik körülöttünk. Te fasz!” 

Mindkét oldal reakcióját meg lehet érteni valahol. Eric Prydz azon kevés mainstream előadók közé tartozik, akit az underground közösség is hitelesnek tart, Cirez D alteregóként írt zenéi mind a mai napig megállják a helyüket a sötét klubokban is, ő azonban már régóta a legnagyobb fesztiválok nagyszínpados fellépője, zenélt már a Szigeten és a Balaton Sound-on is. Ben Sims pedig az angolszász techno iskola egyik legnagyobb ikonja, akinek az elmúlt 30 év alatt mit sem kopott a respektje. A szakma mind a mai napig az egyik legtechnikásabb DJ-nek tartja, aki emellett folyamatosan szállítja a saját szerzeményeit is. Állandóan képes a megújulásra, három évtized alatt mégsem vesztett semmit a hitelességéből.

Nem úgy, mint Eric Prydz, aki a fenti kijelentése után valószínűleg már végérvényesen kigolyózta magát az underground körökből.