Furcsa jelenetek zajlottak le egy illegálbulin az angliai South Lynnben. A rendőrség éppen feloszlatni próbálta a rendezvényt, ahol mintegy kétszázan vettek részt. Ekkor történt, hogy a 26 éves Dean Kirk felmászott egy rendőrségi furgon tetejére és onnan hergelte a résztvevőket.

“Arra biztatta őket, hogy folytassák a táncot, és ne működjenek együtt a tisztviselőkkel” – nyilatkozta Pretty Barber ügyész a későbbi tárgyaláson.” – “Azzal fenyegette a hatóság embereit, hogy erőszakkal válaszol, ha bárki is hozzá mer érni. Miközben a rendőrség emberei a barátnőjét próbálták szóra bírni, Dean azzal riogatta őket, hogy kiüti azt, aki csak megérinti a barátnőjét.

Dean Kirk azt szerette volna, ha folytatódik a buli. „A vádlott megpróbált tárgyalni velük, hogy ne állítsák le az eseményt. Elmondta azt is, hogy kétszázan használtak valamilyen tudatmódosító szert. Nem ő szervezte az összejövetelt, de kérte, hogy ne oszlassák fel a bulit.” – folytatta az ügyész.

Bár a rendőrség nem avatkozott közbe, Kirk hirtelen előhúzta a péniszét, és a rendfenntartók irányába vizelt, de nem találta el őket. Amikor végül Kirk leszállt a furgonról, egyből letartóztatták. Később a rendőrautóba vizelt, és megrongálta a berendezést.

Az eset még júliusban történt. Néhány nappal ezelőtt Kirket számos vádpontban bűnösnek találták.

Kirk úr sajnálja, amit tett. Figyelemhiányos hiperaktivitás zavarban (ADHD) szenved és stresszhelyzetben hajlamos az efféle cselekedetekre. Az eset utáni másnap már nagyon szégyellte azt, amit tett.” – nyilatkozta Dean Kirk ügyvédje.

Az ügyészséget ez nem hatotta meg, 18 hónapra ítélték a vádlottat.

Borítókép: [Fazemag]