2017. januárjában jelentette be a Sziget Kulturális Szervezőiroda, miszerint megállapodás született arról, hogy az egyik globális tőkealap, a Providence Equity Partners 70%-os tulajdonrészt szerez cégben. A portfólió részeként a Sziget Fesztivál mellett a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound többségi tulajdonjoga is az új tulajdonoshoz került. A Providence sorozatban összevásárolt fesztiváljai együttesen Superstruct márkanév alatt futnak, ez gyakorlatilag az amerikai alapkezelő szórakoztatóipari részlegévé vált.

A nemzetközi portfólió részét olyan nagyhírű rendezvények képezik, mint például az Elrow, Parookaville vagy a Wacken. A legújabb hírek szerint pedig immáron a holland elektronikus zenei óriás, az ID & T is az ernyő alá került.

A holland Het Financieele Dagblad nevű gazdasági magazin beszámolója szerint a Superstruct mintegy 150-200 millió dollárt fizetett az üzletért. Az ID & T olyan nagy hírű rendezvények szervezésért felelős, mint például a Thunderdome, Mysteryland, Defqon 1 vagy az Awakenings.

James Barton, a Superstruct Entertainment elnöke így nyilatkozott: „Izgatottak vagyunk, hogy egyesíthetjük erőinket az ID&T társasággal, akiket már régóta csodálok. Az ID&T -vel kötött partnerségünk nagyon fontos mérföldkő a Superstruct számára. Nagyra tartjuk az élményalapú fesztiválokat és nagyon izgatottak vagyunk a kölcsönös növekedési lehetőségek iránt, miután a lezárások után újra magához tér a szórakoztatóipar.”

Ritty van Straalen, az ID&T Group munkatársa az új partnerségről: „Az elmúlt 19 hónap nagyon nehéz volt számunkra és az egész rendezvényipar számára, de örömmel látjuk, hogy a Superstruct átlátta a jelenlegi környezetet és a bennünk lévő potenciált.A nemzetközi szórakoztatóipar újra magához tért, és a Superstruct kiváló minőségű, piacvezető óriássá fejlődött iparágunkban. Örülünk, hogy egy ilyen tapasztalt csoport részei lehetünk, és szilárdan hiszünk abban, hogy sokféleképpen erősíthetjük egymást. „