Hernan Cattaneo hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb külföldi lemezlovas hazánkban. Az argentin house mágus számos alkalommal fellépett már itthon is. Legközelebb szombaton lesz hallható Budapesten, az Akvárium Klub nagytermében. A hétvégi fellépés ugyanakkor egy másik apropó miatt lesz igazán emlékezetes.

Megjelent ugyanis Hernan Cattaneo életrajzi könyve – Egy DJ álma – Emlékek – címmel, a spanyol nyelvű argentin kiadás után, a világon először egy másik nyelven, magyarul is. Vágod? Előbb jelent meg a könyv magyarul, mint angolul. De ezen nincs mit csodálkozni, hiszen Hernan Argentínán túl Magyarországon rendelkezik a legnagyobb rajongótáborral.

Úgyhogy ez alkalomból lesz egy közönségtalálkozó, ahol egyrészt megvásárolható a könyv, amit azonnal alá is lehet majd íratni, és egy beszélgetést is meghallgathattok Hernan-nal. Az interjú angol nyelven zajlik, és a teljes teremben ki lesz hangosítva. A beszélgetést Ágoston Dani fogja moderálni, akit újságíróként és DJ-ként is ismerhettek az éjszakából.

Szeretettel várunk minden olyan rajongót, aki egy kicsivel többet szeretne megtudni erről a nem hétköznapi életről.
Időpont: 2021.10.09. Szombat 17:00
Helyszín: BoB (1051 Budapest, Széchenyi tér 7-9.)
A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Esemény: https://www.facebook.com/events/928098361110010/