Szinte nem is igaz, hogy 15 év telt el a 2006-os indulás óta, amikor is a SYNERGY néven induló sorozat megkezdte pályafutását a hazai trance palettán. Maguk a szervezők sem gondolták, hogy ilyen hosszú időt megél majd a sorozat, de ami jó, az fenn marad, és erről tett a mindig hű közönségük is.

A SYNERGY néhány sikeres rendezvény után átalakuláson ment keresztül, így a későbbiekben már az akkoriban Tebron rádióműsoraként ismert Sound Of Cream néven lelhettünk rá a minőségi trance bulikra, mely néhány évvel ezelőtt a SOC Events rövidítésre keresztelődött át és besétált a kétezres évek harmadik évtizedébe is.

Nem jött még létre az a vírus, ami a trance zene erejét elvehetné, bizonyíték erre ez a 15 éves ünnepi alkalom is, ahol a SOC Events csapata nem adta alább sem a helyszínt, sem a programot illetően, így az Akvárium NagyHall-jában találkozhatunk a hírhedt Cosmic Gate duóval és az olasz Giuseppe Ottaviani-val, akik mellett természetesen hazai részről az est házigazdái, Szeifert, Tebron és Antoos is felteszi majd kedvenc, vagy éppen nagyon aktuális trance himnuszait.

Megszámlálhatatlan együtt töltött éjszaka, rengeteg nemzetközi fellépő, csodás érzések, felejthetetlen pillanatok, generáción átívelő találkozások vannak a sorozat mögött, ami október 16-án, szombaton éjszaka tovább növekszik majd.

A trance szeretőinek erősen ajánlott, de ezt az eseményt az se hagyja ki, akiben egy kicsit is bemozdul az electronikus-melodic zene életérzés, mert ez az este vélhetően az év egyik legjobb eseménye lesz!

Erre garancia az elmúlt 15 év, ahol a trance szcéna szinte összes nagy arca fellépett. A teljesség igénye nélkül olyanok, mint ALY & FILA (EG), DASH BERLIN (NL), ANDY MOOR (UK), ROGER SHAH (DE), JOHAN GIELEN (NL), RANK 1 (NL), TENISHIA (MLT), MYON & SHANE 54 (HUN), ORJAN NILSEN (NOR), JOHN O’CALLAGHAN (IRL), ALEX M.O.R.P.H. (DE), SUPER8 & TAB (FN), és még sorolhatnánk…

A Cosmic Gate és Guiseppe Ottaviani sem először jár a SOC Events köreiben, így szinte már haza térnek majd lejátszani azokat az örömteli szetteket, melyekre az Akvárium és a OneTicket rendszerében is megvásárolhatunk elővételben. 

Az ünnepi 15 éves eseményre itt csatlakozhattok!