Sven Väth állandóan képes a megújulásra, ezért is van az, hogy idestova 40 éve koptatja a lemezjátszókat. Nemrégiben jelent meg a legújabb zenéje és hamarosan érkezik egy új album is.

A 40 éves jubileum alkalmából egészen különleges dolgot talált ki Németország egyik legkülönlegesebb klubja, a Robert Johnson.

  Robert Johnson - Németország egyik legkülönlegesebb klubja

A „Keep in touch” elnevezésű kampány során – melynek keretein belül különböző tárgyakat lehet megvásárolni, amik a legendás klubhoz köthetők – bronzba öntötték Sven Väth kézfejét. Az eljárás hasonlatos ahhoz, aminek tervét nemrégiben a „Cápák között” című üzleti reality egyik részében is bemutattak. A gyártási folyamat során Sven egy szilikonnal töltött masszába dugta a kezét, utánozva azt az egyedik mozdulatot, amit zenélés közben is szoktunk tőle látni.

Elég menő lenne egy ilyen a nappaliban? Most bárki beszerezheti ennek az egyedi kollekciónak az egyik darabját. Minden szobor egyedileg készült, számozott és tanúítvánnyal ellátott. Nem olcsó, 1981 euróba kerül egy darab és nem árt sietni a rendeléssel sem, ugyanis csak 40 napon át lesz elérhető. Bővebb infót ITT találtok.