2018. novemberében indult útjára hazánk jelenleg egyik legaktuálisabb techno kiadója, a Rawflex Music. A Shabaam és Deep Colors által alapított label júniusban jelentette meg sorrendben a huszadik kiadványát. Ezután egy rövid nyári szünet következett, viszont október 8-án jött az új EP, amivel ismét kezdetét veszi az új kiadványok időszaka.

A legfrisebb megjelenés az RM021 címke alatt látott napvilágot és Shabaam két új zenéjét, a Blink és a Sensor című szerzeményt tartalmazza, melybe már most bele is hallgathatunk:

A Rawflex 21. kiadványán megjelenő zenék minőségét kiválóan szemléltetik az eddig beérkezett feedback-ek. Olyan nagynevű DJ-k tetszését nyerték el az új szerzemények, mint például Charlotte De Witte, Richie Hawtin, Ilario Alicante, Joseph Carpiati, Marco Faraone és Secret Cinema. A lista még koránt sem teljes, hiszen még tart a promó időszak.

A 2021-es évre egyébként összesen még három további új megjelenés van betervezve. A következő release egy négy számos válogatás lesz. Érdekessége, hogy a jelenleg legaktuálisabb és – talán nem szerénytelenség kimondani – a legjobb megjelenésekkel büszkélkedő hazai producerektől lesz hallható egy-egy új zene.

De nem csak ilyen téren sző nagy terveket a kiadó. Ha minden igaz év végén fog sor kerülni a Rawflex Music label showcase-re is, melyre egy külhoni artist is érkezni fog, egy hazai headliner, valamint a kiadó alapítóinak támogatása mellett. Erre az eseményre már korábban sor került volna, de a pandémia okozta lezárások meghiúsították az elképzelést.