Gőzerővel robog az őszi klubszezon az Arzenálban! A korábban fegyvergyárként funkcionáló épület naptárában egyre nehezebb szabad időpontot találni, egymást érik a bulik. A külső-ferencvárosi iparnegyedben, a Soroksári úton található indusztriális helyszín 2019-es nyitása óta az egyik legfontosabb befogadóintézménye a budapesti undergroundnak.

  Új helyszín nyílik Arzenál néven a Soroksári úti gyártelep egyik udvarán!

Október 16-án azonban egy saját szervezésű eseményre fog sor kerülni. Az Arzenál csapata által működtetett „Der Morgen” rendezvénysorozat keretein belül korábban olyan nagynevű DJ-k látogattak már Budapestre, mint például Wallis, Anetha, Wrong Assessment, Boston 168, Regal, 999999999 vagy éppen SHDW & Obscure Shape. A szombati buli főszereplője sem szorul különösebb bemutatásra, hiszen Tommy Four Seven számos alkalommal játszott már hazánkban.

Tommy Four Seven brit producer, de már 2009-ben Berlinbe költözött. Hat hónappal később pedig csatlakozott is a Chris Liebing vezette CLR-hoz. Sorra kezdte járni a világ klubjait. 2011-ben jelent meg az első albuma. A Primate című lemez minket is nagyon megihletett, róla kapta elnevezését az oldalunk. Ugyanebben az évben mutatkozott be a magyar közönség előtt. Összesen két nagylemezt készített eddig, a Veer 2019-ben látott napvilágot.

Saját kiadóját 2015-ben alapította meg. A 47 névre elkeresztelt label az a hely, ahol tehetség és fantázia egyszerre találkozik. Adott már ki itt zenét Scalameriya, VSK, Swarm Intelligence és The Hadless Horseman is.

Csapatban is szereti megmutatni magát. 2012-ben állt össze Alain Paul-lal.These Hidden Hands néven zenei oldalának experimentálisabb részét kívánja megmutatni.

Most viszont nem lesz kegyelem! Tommy Four Seven profi hangdizájnerként is működik és ez érződik az előadásmódján is. Igazán sokoldalú előadó, a legutóbbi HÖR-ös mixében ugyanis egy színtiszta drum and bass szettel sokkolta a hallgatóságot, akik nagyon pozitívan fogadták ezt a fajta kilengését.

Zenéit a kompromisszummentes minőség jellemzi,. Elképesztően dinamikus, elemi erejű szettjei felrobbantják a táncteret, minden ütemében felébred az őserő. Kössétek fel a gatyákat, mert ez kemény menet lesz!

Az pedig már csak a hab a tortán, ha ránézünk a hazai körítésért felelős fellépők listájára. Igazán impozáns a névsor, hiszen ezen az éjszakán nem csak Tommy Four Seven, hanem Detective Kelly, Man + Machine, Bedux és CT Kidobó is hallható lesz. Az early bird jegyek már elfogytak, de 3500 ft-ért még be lehet szerezni az elővételes jegyeket, a helyszínen már egy ezressel drágábbak lesznek a belépők.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2997905007139958
Jegyek: oneticket.hu/dermorgen-t47-211016

Borítókép: [Electronicbeats]