Egyre többen kerülik manapság a tömegtermékeket, ha öltözködésről van szó. Az pedig külön öröm, hogy a partyk közönsége egyre inkább helyezi előtérbe a hazai tervezők munkáit. Az idén indult KUM alapkoncepciója az újrahasznosítás, divat és zene összekapcsolódása, valamint a közösségépítés.

De miért is érdemes a KUM közösséghez csatlakozni? Mert hasonló az ízlésünk, mindannyiunk számára fontos, hogy kifejezzük magunkat az öltözködéssel és közös szenvedélyünk a zene. Legyen a törzshelyed a Vittula, az Arzenál és a Toldi. Vagy akár a berlini klubok, a KUM ötlete ugyanis az egyik berlini maratoni hétvége alatt fogalmazódott meg.

A KUM alapítója, Szabó Adrienn közel 10 éve költözött Budapestre, de már előtte is sűrűn magába szippantotta a fővárosi forgatag. Imádja a város nyüzsgését, hiszen itt soha nem lehet unatkozni. A KUM ugyanis nem csak egy divatmárka. Annál sokkal többet szeretne nyújtani. A KUM elsősorban életérzés, másodsorban divatmárka, közösség és programajánló. A KUM-mal soha nem fogsz lemaradni semmiről. Összehozza azokat, akik hasonlóan gondolkodnak. Akiknek nem csak az fontos, hogy mit hordanak, hanem ugyanolyan fontos számukra a környezet, az etikus ruhakészítés. Nem csak arra törekszik, hogy fenntartható alapanyagokat használjon fel, hanem arra is, hogy minimálisra csökkentse a gyártási hulladékot. A szállítást pedig úgy oldja meg, hogy a csomagolóanyagok újra felhasznált anyagok legyenek. Az anyagokat olyan megbízható és minőségi helyről szerzi be, amik kiállják az idő próbáját. Ha valamit javítani kell, Adrihoz bátran fordulhattok. A cél az, hogy minőségi strapabíró ruhák készüljenek, amit aztán hosszú ideig lehessen hordani. Ha a KUM cuccaiban indulsz el bulizni nem kell azon aggódnod, hogy a vasárnapi afterről hétfőn miben menj dolgozni, hiszen bárhol viselhetőek.

Szóval ha Te is szeretnél fenntartható, etikus ruhákat hordani, ha életed a budapesti underground, akkor mindenképp csatlakozz. Like-olj facebook-on és iratkozz fel a weboldalon a hírlevélre, hogy véletlenül se maradj le a legfrissebb hírekről, bulikról és akciókról! Már csak azért sem, mert ha most iratkozol fel, kapsz egy kupont, amivel az első kollekció darabjai között tudsz kedvezményesen válogatni. Hamarosan érkezik a kollekció, légy résen!

Facebook: https://www.facebook.com/kleidung.hu
Instagram: https://www.instagram.com/kum_bp/
Feliratkozás a hírlevélre: https://kleidung.hu/csatlakozz/