Belocca nem csak a hazai techno élet, hanem világ szinten is a szcéna egyik legismertebb alakja, akinek trackjei a 21 éves zenei produceri pályafutása alatt számtalanszor a Beatport Top10-ben (és többször az első helyen) landoltak, azokat nem hiába játsszák többek közt Carl Cox, Richie Hawtin, John Digweed, UMEK, Joris Voorn, vagy Mark Knight.

Ennyi év után elérkezettnek látta az időt, hogy megossza munkamódszereit, műhelytitkait, ezért a PRODUCER SCHOOL-lal közösen kidolgoztak egy 4 alkalmas masterclasst, ami a zene készítést helyezi középpontba. A képzés szoftver független, és a kezdő és a haladó zenei producereknek is egyaránt érdekes, és hasznos tippeket, módszereket tartalmaz.

Láthatjuk majd, hogyan épít fel egy tracket a nulláról, bemutatja a használt sampler és szinti plugineket, megmutatja, hogyan készíti a dallamokat, valamint, a módszereket, amiket ötlettelenség esetén alkalmaz. Segítséget kapunk a felépítéssel kapcsolatban és láthatjuk a mixing folyamatokat, hogy mitől, és miért is szólnak úgy a Belocca trackek!

A produceri dolgokon túl szó lesz a zenék kiadásairól, a fellépések szervezéséről, valamint a dj-zéssel kapcsolatos szakmai fejlődéshez és a sikerhez szükséges elkerülhetetlen teendőkről, s mindezek lelki és szellemi hátteréről.

Helyszín: Producer School, 1074 Budapest, Szövetség utca 35.
Kezdés: 2021.11.11. 18:00-21:30 (4 alkalom csütörtökönként)
JELENTKEZÉS: https://producerschool.hu/belocca-masterclass/