Aki figyelmesen nézte a legújabb Batman film előzetesét, az egy ismerős helyszínt vélhet felfedezni a trailerben. Ez pedig nem más, mint a londoni elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb klubja, a Printworks.

Az 5000 fő befogadására alkalmas klub 2017-ben nyitotta meg kapuit. Az épület korábban nyomdaként funkcionált.

  Reelow is fellépett múlt héten a londoni Printworks-ben

Egy – a vezess.hu-n megjelent cikk – remekül összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a film kapcsán. Az eddigi ábrázolástól eltérő módon mutatják majd meg a filmvásznon a denevérember karakterét. Erre utal mind a főszereplő személye, mind a rendező eddigi kijelentései. Matt Reeves elárulta, hogy a legtöbb karakter olyan arcát fogja megmutatni, amit Batman-filmekben még nem láthattunk, illetve hogy az összes szereplő valamiképp kapcsolódni fog egyetlen rejtélyhez, amit Batmannak meg kell oldania.

Tehát az akrobatikus, az igazság mellé állandóan pofont osztó Batman helyett inkább a gonoszt detektív módjára leleplező, és likvidáló karakter kerül előtérbe. A jövő márciusban debütáló opusz cselekménye egyébként Bruce Wayne nyilvános működésének második évében játszódik, amikor hátborzongató gyilkosságsorozat rázza meg Gotham városát.

Alfred Pennyworth szerepében Andy Serkist láthatjuk, Catwomant Zoë Kravitz, a főgonosz Rébuszt Paul Dano, a Pingvint pedig Colin Farrell alakítja majd.

A “The Batman” című film március elején kerül a mozikba. Zárszóként pedig íme a trailer, amiben a Printworks jellegzetes helyszíne is felbukkan.

Borítókép: Printworks FB