Egyre gyakrabban találkozhatunk Raul Young nevével. Saját zenéit a legnagyobb nevek pörgetik és egyre magasabb szinten jegyzik a bookingokat illetően is. November 27-én például Belgrád legismertebb techno klubjába lesz hivatalos. A Drugstore-ban megrendezett eseményen parádés line up fog felsorakozni a Marco Bailey által gründolt Materia showcase keretein belül.

  Belgrád, az én városom (Tijana T)

Raul Young neve nem ismeretlen a belga legenda előtt, hiszen a fiatal hazai prodcuer egyik szerzeménye korábban éppen Marco Bailey kiadójának gondozásában látott napvilágot. De a sort még hosszasan lehetne folytatni, hiszen jelentek már meg zenéi a Sasha Carassi által vezetett Phobiq Records, Planet Rhythm, Silver M, Metaphase, Rawflex Records, Set About, Amazing Records, Say What? Recordings, IAMT, Funk’n Deep, Nervous Records, Renesanz, Natura Viva, Frequenza, vagy éppen a BeMassive Records. Saját kiadójának, az Illegal Control Records gondozásában.

Több alkalommal zenélt már külföldön is, többek között a The Egg (London), Soundfactory (Zágráb), vagy éppen a Chapeau Rouge (Prága) falai között, de a hazai közönség is találkozhatott már vele több kiemelt rendezvényen is, mint például a Balaton Sound, Katlan Fesztivál, The Etiket (Győr), Carbon (Szeged), vagy éppen a Dürer Kert és az Akvárium Klub.

De nézzük csak tovább a line up-ot, hiszen nem csak Raul Young és Marco Bailey miatt lesz érdekes. Szintén itt lesz a horvát producerzseni, Petar Dundov is, valamint a portugál újhullámos techno egyik legnagyobb reménysége, a Ben Klock-féle Klockworks-nél is jegyzett Temudo. A fellépők névsora két hazai szereplő, Milos Rad és Aurora szereplésével lesz teljes, előbbi ráadásul a Slam-féle Soma legénységét erősíti.

Esemény: https://www.facebook.com/events/4407677379314374/