Második rendezvényére készül a Drop Wave csapata. Zöldfülűnek azonban egyáltalán nem mondhatni őket, hiszen a tagok lassan 20 éve szerves részét képezik a hazai elektronikus zenei szcénának mint rendszeres partyba járók, illetve nevükhöz kötődik a Dark Store ruhamárka elindítása is.

A járványügyi korlátozások feloldása után gombamód szaporodtak a frissen alakult szervezői csapatok. A Drop Wave azonban nem egy akar lenni a sok közül, az már világosan látszik, hogy megfelelő műgonddal választják ki a vendégfellépőket. A Be Massive csapatával karöltve augusztus végén megrendezett első rendezvényükön egy olyan ifjú DJ/producert hoztak el Marino Canal személyében, akiről a szakma már most is csak szuperlatívuszokban beszél. A spanyol származású művészt egyedülálló hangzásvilágával az elektronikus zene egyik legnagyobb tehetségeként tartjuk számon napjainkban. Egyöntetű vélemény vele kapcsolatban, hogy a kvalitása alapján a legmagasabb szintekre is eljuthat.

A Drop Wave és a Be Massive közötti kollaboráció tovább folytatódik. A vasárnap esedékes folytatás hasonló kaliberű fellépőt ígér az Észak-Londonból érkező Joone személyében. Ő annyira friss előadó, hogy még a Resident Advisor adatbázisa sem ír róla semmit. Pedig általában minden beharangozó cikk vagy Facebook-esemény leírása onnan merít ihletet, ha egy külföldi fellépőt kell bemutatni. Joone mindössze 2019-ben hozta létre a Facebook oldalát. Ez pedig azt jelenti, hogy Marino Canal-hoz hasonlóan egy igazán friss előadóval van dolgunk, akit még éppen el tudunk kapni a nemzetközi szintugrása előtt. Ugyanis valami egészen elképesztő zenéket ír, nevéhez fűződik az idei nyár egyik legnagyobb slágere. A „The Affair” című szerzeményét mindenhol óriási ováció fogadta a közönség részéről. Ráadásul ez félig hazai siker is, hiszen a lemez a soproni illetőségű Secret Fusion kiadó gondozásában látott napvilágot.

A kiadót hazánk egyik legsikeresebb dj párosa vezeti, ezért aztán természetesen a Secret Factory is képviseltetni fogja magát ezen az estén. Pályafutásuk húsz éve töretlenül ível felfelé. A magyar elektronikus zenei színtér egyik legambiciózusabb és legmélyebb gyökerekkel bíró párosa, akik nemcsak kompromisszummentes irányvonaluk, kísérletező hangzásviláguk, de szüntelen újítási vágyuk miatt is a legizgalmasabb produkciók között tarthatók számon. Ez az eklektikusság az, ami miatt a Secret Factory széles réteget tud lefedni a techno szubkultúrában, illetve ennek köszönhető az is, hogy számtalan előadó előtt melegítik a talajt, vagy épp tesznek kövér pontot a buli végére.

Az idén nagykorúvá érett Be Massive sorozat feje, Metha is a lemezjátszók mögé fog lépni vasárnap. Fáradhatatlan személyiség, DJ-ként, producerként és szervezőként is rengeteg projekt fűződik a nevéhez. Nehéz lenne felsorolni, hány világsztárral zenélt együtt itthon és külföldön, még Ibizát is végigmenetelte a Burn Residency versenyén, saját zenéit pedig a legnagyobb nevek pörgetik, többek között Solomun a Tomorrowland nagyszínpadán.

A fellépők listája ezzel még koránt sem teljes. A buli helyszínéül szolgáló Zsófia Rendezvényhajó fedélzetén Robert Makai, Dubecticut és Greg Orca is szerepet kap. Az első körös jegyek már elfogytak, az elővételes belépő ára 3500 Ft, míg a VIP-jegyek 6000 ft-ba kerülnek. A

Ha eleged van már a sablonos fellépőkből és valami igazán különlegesre vágysz, akkor ez a buli neked szól! A vasárnapi dátum ne zavarjon meg senkit, másnap munkaszüneti nap lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/569542764387000